Blog – Nieuws, recepten & meer

***Speciale actie*** Koop nu een bo[o]nuskaart en ontvang 11 keer jouw favoriete koffie voor de prijs van 8! Deze kaart is verkrijgbaar in onze winkel & webshop > SHOP  en te gebruiken bij onze vestiging in Amsterdam (van Baerlestraat 13). Helaas is het momenteel niet mogelijk om een koffie te nuttigen of een koffie mee te nemen uit onze espressobar, maar vanaf 28 april staan wij hopelijk weer voor je klaar! Onze winkel is wel geopend, dus het is wel mogelijk om onze...

[UPDATE 10 Mei 2020] Beste klanten, Vanaf 11 mei 2020 kunt u bij onze vestiging naast uw favoriete koffiebonen & thee nu ook weer genieten van heerlijke coffee to go! Vanzelfsprekend met aangepast deurbeleid passend bij de veiligheidskaders van het RIVM. Houd hier dan ook rekening mee. Wij vragen u om ons deurbeleid strikt op te volgen: - Maximaal 10 personen in de winkel. - Bij verkoudsheidsklachten geen toegang, kom langs wanneer het over is of stuur iemand anders. - Houd binnen én buiten 1,5 meter afstand. -...

De Nationale voorleesdagen zijn begonnen! En wat is nu lekkerder dan een goed boek onder het genot van een kop koffie? Lezen óver koffie natuurlijk! Het voorlezen zelf laten we even achterwege, maar het is wel een mooie gelegenheid om de mooiste boeken over ons favoriete onderwerp eens uit te lichten. Daarom hebben wij de 5 mooiste boeken over koffie op een rijtje gezet. The Barista Bible - Christine Cotrell  De Barista Bible is de ultieme metgezel voor iedereen die wil leren...

Duurzame verpakkingen Onze vertrouwde koffieverpakkingen hebben niet alleen een nieuw uiterlijk, maar ook een duurzame upgrade gekregen! De nieuwe verpakkingen zijn voor meer dan 85% biobased. Dat wil zeggen dat het gebruikte materiaal grotendeels bestaat uit hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet en cellulose en kan na gebruik gerecycled worden. Bij Brandmeester’s zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze producten nog beter en duurzamer te maken. Naast de biobased koffieverpakkingen, bezorgen we veel van onze bestellingen met de Brandmeester’s bakfiets, zijn...

Ingrediënten Cake 165 ml melk 60 ml (dubbele espresso) koffie 300 gr donderbruine basterdsuiker 3 eieren 150 gr (gesmolten) boter 250 gr Bloem 2 tl bakpoeder Ingrediënten Glazuur 175 gr poedersuiker 60 ml (dubbele espresso) koffie Bereiding cake Stap 1: Verwarm de over voor op 170 graden Stap 2: Voeg de melk en de koffie samen. Stap 3: In een kom mix je de eieren en suiker tot een luchtige massa, voeg de boter toe en meng tot een glad geheel. Voeg de bloem, bakpoeder...