Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Diamanthaas met Brandmeester’s koffierub & Liquido d’Oro olijfolie 
koffierub

Diamanthaas met Brandmeester’s koffierub & Liquido d’Oro olijfolie 

Koffieliefhebbers én Bourgondiërs opgelet! Deze maand hebben wij een heerlijke promotieactie samen met Liquido d’oro. Bij elke webshop bestelling ontvang je van ons een heerlijke Brandmeester’s koffierub, Liquido d’oro olijfolie (8 ml), én een heerlijk recept voor diamanthaas. Daarnaast ontvang je van ons een unieke kortingscode die te verzilveren is in de webshop van onze partner Liquido d’oro.

Over Liquido d’oro

Ridder Drost, oprichter van Liquido d’oro, wilde de wereld ontdekken en na een paar omzwervingen kwam hij in Toscane op een olijfgaard terecht. Ridder leerde er plukken, verwerken, bottelen en een gaard onderhouden. Hij besloot er zijn baan van te maken en een eigen eersteklas natuurlijke olijfolie merk te beginnen onder de naam die hij op de gaard al zo vaak gehoord had: Liquido d’Oro.

De olie komt inmiddels van olijfgaarden uit heel Italië en is gemaakt door boeren die met kennis, plezier en respect voor Moeder Natuur hun producten maken. Voor ieder gebruik is er een soort olijfolie, of je nu wilt bakken, grillen, salades wilt dressen of je broodje erin wilt dippen.

Bekijk hier het volledige assortiment van Liquido d’oro > https://www.liquidodoro.com/nl/olijfolie-kopen

Brandmeester’s Koffierub

Goed nieuws! Wellicht heb je onze koffierub al eerder geproefd, maar sinds deze maand is onze koffierub weer verkrijgbaar in de webshop > https://shop.brandmeesters.nl/koffierub-koffie-rub.html

De koffiebonen die in deze koffierub zijn verwerkt, zijn lichter gebrand. Dit komt de smaak ten goede bij de bereiding in de oven of straks lekker buiten op de Barbecue.

De olijfolie en de koffierub zijn samen te gebruiken in het onderstaand recept!

Recept voor een Diamanthaas met Brandmeester’s koffierub en Liquido d’Oro olijfolie 

Ingrediënten voor 2 personen

– 300 gram Diamanthaas
– Single Serve Liquido d’Oro olijfolie
– Zakje Brandmeester’s koffie-uur

Bereiding
Wrijf het vlees eerst goed in met de olijfolie en daarna met de koffierub. Laat het vlees goed op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 150°C. Steek een vleesthermometer in de kern van het vlees en gaar in de oven tot een kerntem-peratuur van 57°C. Haal de diamanthaas uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat het vlees 10 minuten rusten.

Serveren
Snijd de diamanthaas in dunne plakjes en serveer met bijvoorbeeld zoete aardappel, groene asperges met Liquido d’Oro olijfolie en zeezout en een  zelfgemaakte barbecuesaus.