VERFRIS JE ZOMER

William Harcourt-Cooze is de man achter Willie's Cacao en bekend van het Engelse programma Channel 4 Wonky Chocolate Factory met de serie Willie's. De passie voor chocolade is ontstaan uit de liefde voor het avontuur. Het begon met het verbouwen van de eerste cacao in Venezuela, zo'n 20 jaar geleden. Vervolgens werd de speurtocht verder gezet naar de beste cacao uit de wereld.   Cacaobonen hebben net zoals verfijnde wijnen en koffie hun eigen individuele smaken, geboren uit hun DNA, bodem en...

Brandmeester's Utrecht is bekroond met een 9,5 in de AD koffietest 2013 en eindigt daarmee op de 3e plaats! Het AD zoekt elk jaar naar de beste koffiezaak van Nederland. Alle soorten bedrijven worden bezocht, van koffie-speciaalzaak en fastfood-restaurant tot brasserie en warenhuis. Een deskundig panel test ter plekke de kwaliteit van de geserveerde koffie. Om te vieren dat we een derde plaats hebben behaald geven wij zaterdag 19 oktober 2013 10% korting op alle koffies in de winkels en...

Het Amerikaanse Mondelez brengt een eigen nespresso-cupje op de Nederlandse markt. Te koop bij de Albert Heijn. Een lekker alternatief voor het dure origineel? Editie NL zoekt het uit met drie echte koffieliefhebbers. Met gemiddeld drie kopjes per dag zijn Nederlanders behoorlijke koffieleuten. Nespresso, de espressomachine met bijbehorende cupjes is bijzonder populair, maar ook duur. Niet gek dus dat Mondelez juist hier de strijd aangaat met Nespresso. Het Amerikaanse bedrijf is niet de enige concurrent. Ook Douwe Egberts verkoopt nespresso-cupjes. Welke espresso...

15 september kun je weer deelnemen aan de Gerrie Knetemann Classic. Deze tour wordt jaarlijks gehouden ter ere van Gerrie Knetemann ook wel de 'Kneet' genoemd. Dertien keer startte hij in de Tour de France en elf keer bereikte hij Parijs. Knetemann won tien etappes en is daarmee recordhouder samen met Jan Raas en Joop Zoetemelk. Wij van Brandmeester’s willen je uitnodigen om mee te fietsen met dit parcours, want ook dit jaar zullen wij deelnemen. Heb je een Espresso Campionissimo...

De tweede editie van Misset Horeca’s Koffie Top 100 verschijnt 13 september. Met de Koffie Top 100 wil Misset die horecabedrijven laten zien, die het best met koffie omgaan. Zowel technisch als commercieel. Als een bron van inspiratie voor iedereen die zich met koffie bezighoudt.   Alle laagdrempelige bedrijven waar je terecht kunt voor een lekker ‘bakkie’, kunnen meedoen met de Koffie Top 100. Van espressobar tot café, lunchroom, hotel, restaurant en seizoenbedrijven en strandtenten. Hiervoor benadert Misset Horeca alle branders, leveranciers...