Blog – Nieuws, recepten & meer

De tweede editie van Misset Horeca’s Koffie Top 100 verschijnt 13 september. Met de Koffie Top 100 wil Misset die horecabedrijven laten zien, die het best met koffie omgaan. Zowel technisch als commercieel. Als een bron van inspiratie voor iedereen die zich met koffie bezighoudt.   Alle laagdrempelige bedrijven waar je terecht kunt voor een lekker ‘bakkie’, kunnen meedoen met de Koffie Top 100. Van espressobar tot café, lunchroom, hotel, restaurant en seizoenbedrijven en strandtenten. Hiervoor benadert Misset Horeca alle branders, leveranciers...

't verst en toch dichtbij Een goede espresso hoeft niet uit Italië te komen, maar haalt u gewoon in Nederland. Net als andere versproducten, zoals groente en fruit, vindt u de beste kwaliteit koffie dichtbij. Vers brood haalt u bij de bakker, de meest verse koffie haalt u uit onze micro branderij. Brandmeester’s [Premium Roasted Coffee] wordt dagelijks zintuiglijk gebrand per ‘single origin’; elke soort op zijn eigen wijze en met zijn eigen brandprofiel, langzaam, in kleine hoeveelheden en met lucht gekoeld, zonder...

Blackthorn Foods is een familiebedrijf gevestigd in Belfast in Noord-Ierland. Na maanden van onderzoek en uren achter het fornuis staan werd in 2004 Blackthorn Foods opgericht door drie zusjes Cathy, Jenny en Dorothy. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van bekroonde handgemaakte fudge. Op traditionele wijze maken ze handgemaakte fudge van hoge kwaliteit met een unieke smaak en textuur. Jaar na jaar winnen ze awards voor hun befaamde fudge. Meltingpot fudge is niet te vergelijken met andere soorten fudge, want er...

  Ga je deze zomer naar het buitenland? Neem dan koffie mee van je vakantiebestemming en ruil* deze in voor  250 gram Brandmeester’s koffie van de week. De koffie kun je in één van onze winkels inruilen. * Actievoorwaarden: buitenlandse koffie (in ongeopende verpakking) geeft recht op 250 gram ‘koffie van de week’. Er wordt maximaal 250 gram koffie per klant verstrekt. De actie is geldig van 1 tot en met 31 augustus 2013. ...

D e l i c i o u s !     4 peren 50 gr boter 50 gr. suiker 3 el honing.   Boter smelten (niet laten verkleuren) en de suiker en honing toevoegen. Op een zacht vuurtje laten karameliseren. De peren toevoegen. Ongeveer 8 min. laten bakken en af en toe keren. De peren warm serveren met een 'bolletje' ijs en een shot espresso! Gekarameliseerde peer met ijs is een heerlijke spijs-koffie combinatie. Het zoet van peer maakt de espresso zacht en rond en geeft een mooi...