Koffiebranderij

Premium Roasted Coffee

Een goede espresso hoeft niet uit Italië te komen, maar haalt u gewoon in Nederland. Net als andere versproducten, zoals groente en fruit, vindt u de beste kwaliteit koffie dichtbij. Vers brood haalt u bij de bakker, de meest verse koffie haalt u uit onze micro branderij. Brandmeester’s [Premium Roasted Coffee] wordt dagelijks zintuiglijk gebrand per ‘single origin’; elke soort op zijn eigen wijze en met zijn eigen brandprofiel, langzaam, in kleine hoeveelheden en met lucht gekoeld, zonder water.

Espressomelanges worden pas na het branden samengesteld. In het kleurenpalet van elke melange herkent u de toewijding van Brandmeester’s om het allerbeste uit elke ‘specialty coffee’ te halen, voor een topklasse koffie met meer karakter, complexiteit en nuance. Naast de single origins leveren wij onze bekende espressomelanges: Aficionado (de donkerste), Segundo (de milde), Sodade (ook voor de volautomaat) en Equîto (onze biologische espresso).

Micro branderij

Onze micro branderij staat in Boesingheliede gestuurd door ervaring, het oog en de neus van de meesterbrander. Onze koffiebranders laten het proces zien in onze Specialty Store in Haarlem. Voor meer informatie Live Roasting: