Melanges

Elke melange wordt samengesteld uit drie of vier single origins. Alleen het allerbeste van elke soort is goed genoeg voor een meesterlijke melange. Door de verscheidenheid van de melanges zit er gegarandeerd een koffie bij die aansluit bij het gewenste smaakprofiel van onze klant. Daarnaast zijn ze allen geschikt voor diverse espressobereidingen. Van een heerlijke espresso tot een latte macchiato. Elke melange met een eigen karakter en persoonlijke touch.

koffie-abonnement melanges

Single origin& estate

Single origin koffiebonen zijn afkomstig uit een specifieke regio en single estate koffiebonen van één specifieke plantage. Deze koffies bevatten unieke herkenbare smaakeigenschappen. Onze single origin koffie wordt onder andere gebruikt voor filterkoffie en ‘slow coffee’. Maar sommige single origin koffies zijn ook zeker geschikt als espresso.

Hoe werkt het?

r

1. Soort

Kies jouw favoriete koffie('s). Weet je nog niet welke koffie je moet kiezen? Bestel dan een proefpakket in onze webshop shop.brandmeesters.nl

d

2. Maling & hoeveelheid

Kies het aantal gram dat je wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit 250, 500 en 1000 gram. Wil je geen hele koffiebonen, maar gemalen koffiebonen? Geef dan aan welke maling je graag wilt ontvangen en wij zullen de koffiebonen dan voor jou malen.

d

3. Frequentie

Kies in welke frequentie je de koffie wilt ontvangen. Er zijn verschillende opties: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.