Ontmoet ons team

Roemer Brouwers

Accountmanager

Vanuit mijn familie speelt koffie al meer dan 20 jaar een grote rol in mijn leven. Je kunt zeggen dat het in mijn bloed zit. De eindeloze diversiteit aan smaken zorgt ervoor dat er altijd meer te ontdekken valt. Koffie wordt steeds belangrijker en de verwachtingen van onze partners hoger. Een aantal jaren heb ik als barista in onze espressobar gewerkt. Met de opgebouwde kennis en ervaring help ik u om uw klanten, gasten en medewerkers van de beste koffie te voorzien.

Daan Bal

Accountmanager

Het leukste aan mijn baan is het persoonlijke contact met onze zakelijke klanten. Van adviseren tot mooie concepten bedenken. Ik drink 's ochtends graag een cappuccino bereid met onze Aficionado of een dubbele espresso met onze Equîto bonen. 's Middags zet ik vaak een Chemex met één van onze single origin koffiebonen.

Aad van den Berg

Sales Assistent

Meer info volgt!

Lauren Olde Riekerink

Sales Assistent

Meer info volgt!

Benieuwd naar wat Brandmeesters voor jou kan betekenen?

neem vrijblijvend contact met ons op

Telefoon

+31 (0)23 512 3094

Email

verkoop@brandmeesters.nl