Ontmoet ons team

Roemer Brouwers

Accountmanager

Vanuit mijn familie speelt koffie al meer dan 20 jaar een grote rol in mijn leven. Je kunt zeggen dat het in mijn bloed zit. De eindeloze diversiteit aan smaken zorgt ervoor dat er altijd meer te ontdekken valt. Koffie wordt steeds belangrijker en de verwachtingen van onze partners hoger. Een aantal jaren heb ik als barista in onze espressobar gewerkt. Met de opgebouwde kennis en ervaring help ik u om uw klanten, gasten en medewerkers van de beste koffie te voorzien.

Daan Bal

Accountmanager

Het leukste aan mijn baan is het persoonlijke contact met onze zakelijke klanten. Van adviseren tot mooie concepten bedenken. Ik drink 's ochtends graag een cappuccino bereid met onze Aficionado of een dubbele espresso met onze Equîto bonen. 's Middags zet ik vaak een Chemex met één van onze single origin koffiebonen.

Reggie de Bie

Sales Assistent

Wanneer je ons (Brandmeester's) belt of mailt, is de kans groot dat je mij te spreken krijgt. Ik help je graag bij je bestelling en alle andere vragen die je hebt over onze koffie en thee. Zelf begin ik mijn dag met een americano van één van onze melanges. Het liefst gezet door één van onze barista's. Thuis met mijn 5 mannen genieten we van de Magusto uit de volautomaat en is de Munt Gember Citroen thee uit onze nieuwe theelijn favoriet.

Debby van der Bent

Sales Assistent

Klanten helpen met het vinden van de lekkerste koffie die perfect bij hun persoonlijkheid past, dat maakt me blij.

Benieuwd naar wat Brandmeester's voor jou kan betekenen?

neem vrijblijvend contact met ons op

Telefoon

+31 (0)23 512 3094

Email

verkoop@brandmeesters.nl