Brandmeesters zakelijk

Maak kennis met Brandmeesters koffie!

– VERS GEBRAND IN ONZE EIGEN MICRO KOFFIEBRANDERIJ –

Elke dag genieten van vers gebrande koffie en premium thee op kantoor, in de horeca, bij speciaalzaken en op evenementen.

“Straal kwaliteit uit door kwaliteit te serveren”

Kantoor

Maak je werknemers blij met koffie & thee van Brandmeesters!

Onderzoek heeft bewezen dat koffie bijdraagt aan het werkgeluk van werknemers en de bereidheid om harder te werken. 70% van de werknemers geeft aan dat zij zich meer gewaardeerd voelen wanneer goede koffie geschonken wordt en de helft van de ondervraagde werknemers vinden dat de kwaliteit van koffie op kantoor omhoog kan. 

Ben je benieuwd hoe koffie het werkgeluk van je werknemers kan verbeteren? Neem contact met ons op en merk het Brandmeesters effect!

Een proefpakket kan aangevraagd worden bij minimaal 5 werknemers!

Evenement

Wil je graag vers gebrande koffie & thee serveren op je evenement? Brandmeesters helpt je graag met onze eigen machine’s en barista’s! Gebruik je liever je eigen machine? Geen probleem. Onze barista’s nemen met gemak alle benodigdheden mee om jouw gasten te voorzien van onze verse koffie en thee. 
 
Ben je benieuwd wat Brandmeesters voor jou en je evenement kan betekenen? Neem contact met ons op!

Retail

Wil je ook Brandmeesters koffie of thee toevoegen aan jouw assortiment?  Direct uit onze branderij bij jou in de winkel zodat jij je kan richten op de belangrijke zaken. Of misschien is onze koffie-cuisine een mooie toevoeging in jouw winkel. Je kunt dan denken aan koffierub, koffiescrub of koffiechocolade.

Interesse? Neem contact met ons op! 

Horeca

Goede kwaliteit koffie en thee zijn cruciaal in de horeca en met Brandmeesters ben je ervan verzekerd dat je jouw gasten een heerlijke kop vers gebrande koffie kunt schenken. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met alle benodigdheden zoals het vinden van de juiste koffiemachine, training en kwaliteitscontrole, maar natuurlijk ook het leveren van verse koffiebonen en thee zodat jij je kan focussen op alle andere belangrijke zaken.  
 
Wil je ook een ambachtelijke kop koffie en/of thee serveren aan je gasten? Neem contact met ons op.