Koffie op kantoor

Kwaliteit op de zaak

In ‘Het Nieuwe Werken’ (HNW) gaat het om flexibeler, efficiënter en plezieriger werken. Dankzij de technologische ontwikkeling is niet alleen de economie veranderd, maar ook de ‘nieuwe werknemer’ en zijn manier van werken. Het kantoor moet hiervoor opnieuw onder de loep worden genomen. De nieuwe werknemer stelt immers andere eisen aan de inrichting van zijn werk en zijn werkplek.

Door de vervaging van de grens tussen privé en zakelijk wordt de huiskamer het nieuwe kantoor en het kantoor de nieuwe huiskamer! Niet alleen de klant, maar ook de medewerker moet beter worden bediend en goede koffie is hierin belangrijk: de koffie op het kantoor moet proeven zoals de  medewerker thuis gewend is. Het koffieritueel is geen plek waar mensen hun tijd verdoen, maar een plek voor inspiratie, interactie, creatie en teambuilding. Brandmeester’s adviseert bedrijven daarom niet alleen over de juiste koffie en apparatuur, maar ook over een koffie voorziening die past bij uw medewerker. Met Brandmeester’s haalt u niet alleen een perfecte koffie in huis, maar ook ‘Het Nieuwe Werken’.

Klantgericht: smaak op maat

Brandmeester’s denkt graag in maatconcepten. Wij zijn in staat om kleine oplages te branden en deze – als onderdeel in een nauwe samenwerking – af te stemmen op de marketingbehoefte van onze zakelijke klant. Dit heeft inmiddels tot verschillende mooie projecten geleid die wij graag met nieuwe klanten voortzetten. Hierbij valt te denken aan unieke, op maat geproduceerde melanges, zeldzame single origins en op kleine schaal geproduceerde koffie met een specifiek thema.

 

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het samenstellen van kerstpakketten en andere relatiegeschenken.