Koffie kantoor

Brandmeesters koffie & thee nu ook op kantoor

Sinds 1994 branden wij verse koffiebonen in onze microbranderij in Boesingheliede. Onze koffiebonen worden op ambachtelijke wijze gebrand door onze branders Tom & Farkas. Elke koffiesoort op zijn eigen wijze en met zijn eigen brandprofiel. En dat proef je!

Mis je ook goede koffie op kantoor? Maak je werknemers en klanten blij met een heerlijke kop koffie die vers gebrand uit onze branderij komt. Onze koffiebonen zijn te proeven op verschillende kantoren door het hele land. Ben je benieuwd welk effect Brandmeesters kan hebben bij jou op kantoor? Neem dan hier contact met ons op en dan komen wij langs voor een proeverij of proefplaatsing van een machine.

 

“Zeer goed! Wij drinken de Equîto al jaren
op ons opleidingsinstituut.”

– Phoenix Opleidingen, Utrecht

 

premium koffie & thee

Brandmeesters koffiebonen worden altijd vers gebrand in onze micro-branderij in Boesingheliede. In ons assortiment hebben wij melanges en single origins met uiteenlopende smaakprofielen. Naast premium koffie kunnen wij ook thee leveren afkomstig van authentieke plantages. Wij hebben thee in natureflex piramidezakjes, maar ook losse thee voor een nog duurzamere oplossing.

meer dan alleen koffie & thee

Met Brandmeesters koffie haal je niet alleen kwaliteitskoffie naar de werkvloer maar geef je je werknemers en klanten ook de mogelijkheid om het meeste uit de koffiepauze te halen. Wist je dat 70% van de werknemers heeft aangegeven om beter te werken als er ook goede koffie op kantoor aanwezig is?

ervaar Brandmeesters

Ben je nieuwsgierig naar het Brandmeesters effect en wat onze koffiebonen en thee voor jou kunnen betekenen? Neem hier contact met ons op, dan komen we langs voor en proeverij of proefplaatsing van een machine.

Zij genieten al van Brandmeesters: