Koffie horeca

Dé koffie- en theeleverancier voor de horeca 

Sinds 1994 branden wij verse koffiebonen in onze microbranderij in Boesingheliede. Onze koffiebonen worden op ambachtelijke wijze gebrand door onze branders Tom & Farkas. Elke koffiesoort op zijn eigen wijze en met zijn eigen brandprofiel. En dat proef je!

Onze koffiebonen zijn te proeven bij verschillende horecagelegenheden in het hele land. Wil je ook een heerlijke kop koffie serveren die vers gebrand uit onze branderij komt? Neem dan hier contact met ons op en dan komen wij langs voor een proeverij of proefplaatsing van een machine.

“De persoonlijke touch en exclusiviteit
vinden wij belangrijk. Wij zijn erg tevreden met
de service en producten van Brandmeesters!”

– ZAAMEN, Haarlem

premium koffie & thee

Brandmeesters koffiebonen worden altijd vers gebrand in onze micro-branderij in Boesingheliede. In ons assortiment hebben wij melanges of single origins met uiteenlopende smaakprofielen. Naast premium koffie kunnen wij ook thee van authentieke plantages leveren. Wij hebben thee in natureflex piramidezakjes, maar ook losse thee voor een nog duurzamere oplossing.

meer dan alleen koffie & thee

Met Brandmeesters koffie haal je niet alleen kwaliteitskoffie in huis maar ook persoonlijke aandacht en expertise. Zo kun je ook bij ons terecht voor professionele koffiemachines, barista-trainingen voor je werknemers, baristatools, thee en alles wat je nodig hebt voor het serveren van de lekkerste koffie en thee. 

ervaar Brandmeesters

Ben je nieuwsgierig naar het Brandmeesters effect en wat onze koffiebonen en thee voor jou kunnen betekenen? Neem hier contact met ons op, dan komen we langs voor en proeverij of proefplaatsing van een machine.

Zij genieten al van Brandmeesters: