Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Brandmeester’s top vijf koffie- en espressomachines
Korting Jura D4

Brandmeester’s top vijf koffie- en espressomachines

Elke periode komt Brandmeester’s met een top 5 van volautomaten en halfautomaten. Dit zijn de machines die het best zijn verkocht.

Volautomaat: de beste koffies gezet met een eenvoudige druk op de knop

Houd je van luxe comfort? Dan kan een volautomaat een goede optie zijn. Twee machines die we graag willen highlighten zijn de Jura D4 en de Jura E8. We lichten graag de verschillen en specificaties toe van deze twee machines.

Voor de koffiepuristen onder ons, de Jura D4 eerste volautomaat in de lijn die zich puur focust op specialiteiten met zwarte koffie zoals ristretto, espresso, espresso doppio en lungo. Naast deze Coffee Only-functie komt ook het strakke design tot uiting.

Genot, veelzijdigheid en luxe in perfectie. Met de Jura E8 kan je maar liefst 17 verschillende specialiteiten bereiden – van espresso’s, cortado’s en flat white’s. Wat onderscheid de E8 van de andere machines? Het is heeft de voordelen uit de premiumklasse maar dan voor een mildere prijs.

Halfautomaat: voor de echte thuisbarista

Voor de echte thuisbarista die graag aan de slag met bijvoorbeeld latte art en de juiste maling van de koffie. We lichten onze nieuwe top drie machines graag toe:

Ben je op zoek naar een complete set, kijk dan naar de nieuwe Sage Barista Express. Dit strakke design heeft alle accessoires én een ingebouwde bonenmaler. Nog een ander groot pluspunt van deze machine is dat je de koffiedosering zowel handmatig als automatisch kunt bedienen.

Met de ECM Mechanika Slim ben je een echte thuisbarista. Met deze prachtige machine afgewerkt met gepolijst RVS kan je tegelijkertijd koffie laten uitlopen én melk opschuimen. Dit kan dankzij de boiler met warmtewisselaar.

Onze nummer drie is een echte klassieker, namelijk de Quickmill 820. Kenmerkend is het compacte en vierkante design en de razendsnelle opwarming van de machine waardoor je in een handomdraai een fraaie cappuccino hebt staan.

De laatste maanden staan in het teken van de ‘Home Office’, nu wij nog steeds massaal thuiswerken. Voor de harde thuiswerkers is een goede koffiemachine ook een ‘must’ geworden. Daarom introduceren wij onze actie: Brandmeester’s: Finally good coffee at work. Uiteraard met een knipoog naar jouw thuiskantoor.

Tot en met 30 december 2020 geeft Brandmeester’s 10% korting op de Jura D4 en de Sage Barista Express. Voor een overzicht van alle modellen in het assortiment klik dan hier of kom langs, op gepaste afstand uiteraard, in onze winkel in Amsterdam.

Heb je al een machine, maar ben je nog op zoek naar vers gebrande koffiebonen van een lokale koffiebrander? Bestel dan ons proefpakket met 4 van onze melanges!