Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Kerstpakketten

Kerstpakketten

De tijd vliegt, en zeker voor u als werkgever. Misschien heeft u er al over nagedacht, misschien ook niet. Maar kerst brengt ook altijd de verzorging van kerstpakketten met zich mee. Via het kerstpakket kunt u uw waardering laten spreken voor uw werknemers. En het werk dat ze het afgelopen jaar verricht hebben. Vele keuzes kunnen hierin gemaakt worden. Maar welke keuze is nu écht de moeite van het geven waard aan uw mensen?

U wilt een pakket dat niet standaard is, maar wel een breed scala personen aanspreekt. Een pakket wat niet zomaar in een achterafkastje wordt weggemoffeld, maar wat echt gebruikt wordt. Een pakket waar mensen waarde aan hechten het te krijgen en uw bedrijf aan deze waarde koppelen. Kortom, een verwarmend maar ook verfrissend, een ouderwets maar ook modern pakketthema… Wat geassocieerd kan worden met koude, gure winteravonden, jezelf verwarmen bij het haardvuur, wegduiken in een goed boek en te vroeg je bed uit moeten in het donker.

Kerstpakketten van BRANDMEESTER’S met warme, lekker geurende en heerlijk smakende koffie, thee en chocolademelk en stijlvolle accessoires om uw personeel door de winterdagen heen te helpen!

U kunt uw kerstpakket bij Brandmeester’s zelf samenstellen. Maar als u dit teveel werk vindt en het uzelf makkelijker wilt maken, dan kunt u ook kiezen voor één van de door ons samengestelde pakketten in verschillende prijscategorieën.

Zoals u merkt, de keuzemogelijkheden zijn groot! Indien u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling via 023-5123094 of via verkoop@brandmeesters.nl.

100% Organic

Kerstpakket organic

Breakfast in bed

Kerstpakket Breakfast in Bed

Un cappuccino Bello

Kerstpakket koffie

Veel plezier met het maken van uw keuzes!