DE ENIGE MOBIELE ‘FIETS-AANGEDREVEN’ ESPRESSOBAR IN NEDERLAND

Brandmeester’s [Premium Roasted Coffee] is nu op een hele speciale manier op evenementen verkrijgbaar. Brandmeester’s komt namelijk op de fiets naar de koffieliefhebber toe. Onze Velopresso is een unieke combinatie van fiets- en espressotechniek en wordt duurzaam bestuurd en aangedreven door onze baristi. Met de energie en souplesse van een ware fietscoureur malen zij ter plekke onze vers gebrande koffie en bereiden zij de beste espresso en cappuccino.

DUURZAAM

De Velopresso™ staat voor duurzaamheid in product en bereidingswijze. De barista parkeert zijn ‘coffee-trike’, verwarmt de waterketel en schakelt het crankstel om in de barista-stand. Met elke omwenteling van zijn pedalen vult de barista de boiler met water en de portafilter met gemalen koffie, steeds genoeg voor twee shots overheerlijke espresso of cappuccino. Bereid in een state-of-the-art-espressomachine op een unieke manier: premium roasted coffee, crafted en powered by Brandmeester’s.

SMAAK OP MAAT

De Velopresso van Brandmeester’s is een rijdende, lichtgewicht koffiebar en kan zowel binnen als buiten een unieke koffiebeleving faciliteren, ook voor uw eigen merk. Dankzij de flexibele panelen van de Velopresso kan Brandmeester’s ook uw bedrijf, uw klanten en relaties voorop laten rijden. Neem contact op met onze verkoop: we verkennen graag van te voren de mogelijkheden met u, het plan, het parcours, voor een heerlijke koffie van start tot finish.

CONTACT

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons verkoopteam 023-5123094 of een e-mail sturen naar verkoop@brandmeesters.nl.

mobiele espressobar
Koffiebar huren