Brandmeesters Barista Workshop

Heb je altijd al willen weten hoe je de lekkerste koffie kan bereiden? Hoe je melk het beste kunt opschuimen? En hoe je de mooiste #latteart kunt maken? Of ben je opzoek naar een origineel cadeau voor een koffieliefhebber? Schrijf je dan nu in voor de Brandmeesters Barista Workshop in onze espressobar en trainingscentrum in Amsterdam (Maasstraat 84).

Zoek je een leuk cadeau? Verras de koffieliefhebber met een Brandmeesters Barista Workshop!

Tijdens de ongeveer 2 uur durende workshop leer je alles over de geschiedenis van koffie, de productie en het brandproces. Daarna leer je stapsgewijs hoe je de perfecte espresso kunt bereiden. Verder leer je ook hoe je het beste melk kunt opschuimen en ontvang je alle basis kennis voor de mooiste (basis) latte art.  

Hoeveel kost de workshop?

De prijs voor de Brandmeesters Barista workshop is € 75,- p.p. Naast de 2 – 2,5 uur durende workshop, ontvang je ook een Barista certificaat, een handige handout over koffiebereiding, gratis zakje Brandmeesters koffiebonen een Brandmeesters espresso shotglas (30ml), 10% korting** op een espressomachine en accessoires en een kortingsbon voor eenmalig 20% korting op onze koffiebonen en onze thee via de webshop 

** Alleen tijdens de training en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Je kan via deze link in onze webshop een waardebon kopen voor de barista workshop. 

Wanneer zijn de workshops?

De workshops worden momenteel gegeven op vrijdagen, zaterdagen en zondagen in onze vestiging in Amsterdam (Maasstraat 84).

Bekijk in onze webshop wanneer er precies een workshop wordt gegeven.

Waar zijn de workshops?

Brandmeesters, Maasstraat 84 in Amsterdam.  

Waar kan ik parkeren tijdens de workshop?

Kom je met de auto naar onze Brandmeesters Barista workshop? Bekijk de mogelijkheden

Kom je met de fiets? Dan kan je voor onze deur parkeren.  

Kom je met het OV? Vanaf het Amsterdam Centraal Station kun je de metro 52 richting Station Zuid pakken. Stap uit bij halte Europaplein en dan is het nog 5 minuten lopen.

Ik heb een cadeaubon ontvangen

Wat leuk dat je een Brandmeesters Barista cadeaubon hebt ontvangen! We kijken ernaar uit om je alles te leren over koffie en (basis) latte art. Je kan je via deze link inschrijven voor een barista workshop.  In je winkelwagen kun je bij kortingscode de code van de cadeaubon invullen. Vergeet niet om je cadeaubon mee te nemen naar de workshop.

Hoe kan ik me inschrijven voor een workshop?

Wat leuk dat je mee gaat doen met de Brandmeesters Barista workshop! Je kan je via deze link inschrijven voor een barista workshop. Vergeet niet om je cadeaubon of digitale bevestiging mee te nemen naar de workshop.

Ik wil graag een cadeaubon kopen

Wat leuk dat je voor jezelf, of iemand anders, een Brandmeesters Barista workshop wilt kopen. Je kan via deze link in onze webshop een waardebon kopen of een plek reserveren.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

De betaling geschiedt bij reservering via de webshop.

Brandmeesters heeft het recht de workshop/cursusovereenkomst op te zeggen, indien twee dagen voor aanvang van de workshop/cursus het aantal aanmeldingen kleiner is dan het vereiste aantal participanten van de workshop/cursus. Er wordt dan een nieuwe datum gepland.

Uiteraard kan het ook voorkomen dat je de geboekte workshop/cursus moet annuleren. Annulering is kosteloos tot 7 werkdagen voor de workshop/cursus. Na deze 7 werkdagen brengt Brandmeesters 100% van het cursusbedrag in rekening. Naast annuleren is het mogelijk iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

De gehele algemene voorwaarden kan je in dit document lezen

Ik heb een andere vraag

Hebben we je vraag niet kunnen beantwoorden? Laat je gegevens achter door het contactformulier in te vullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!