Barista Workshop

WORKSHOP

Waan je in de wereld van een echte barista en meld je aan voor een Barista Workshop!

Je begint met een inleiding over de historie, productie en brandproces van koffie. Daarna ga je stapsgewijs aan de slag om te leren hoe je een ‘perfecte’ espresso kunt bereiden. Ook leer je de basis van melk opschuimen en krijg je de basisprincipes van latte art.

PRIJZEN

Barista Workshop: € 60, – p.p.

De prijzen zijn inclusief:
· een handige trainingswaaier
· 250 gram seizoensespresso
· koffie- en melkgebruik tijdens de training
· 5% korting** op een espressomachine en accessoires

** Alleen tijdens de training en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

DUUR

Een training duurt ongeveer 2 uur.

CADEAUBON

Wil je iemand een Barista Workshop cadeau geven, dan zijn in onze webshop en in onze winkels Barista Workshop cadeaubonnen verkrijgbaar.

LOCATIE & DATUMS

  • Amsterdam: Elke derde dinsdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur.
  • Haarlem: Op afspraak en is overdag op een doordeweekse dag. Telefoonnummer winkel in Haarlem 023-5123080. In juli en augustus vinden er in Haarlem geen workshops plaats.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via onze webshop of je kunt naar de desbetreffende vestiging gaan waar je een Barista Workshop wilt volgen.

> Inschrijven via de webshop
Je betaling is gelijk je reservering. Neem de reservering/factuur mee naar de Barista Workshop van uw keuze.

WAARDEBON VERZILVEREN

Als je een Barista Workshop waardebon cadeau hebt gekregen, dan kun je hier bekijken wanneer deze in Amsterdam worden gegeven. Voor workshops bij onze vestiging in Haarlem kun je het volgende telefoonnummer bellen: 023-5123080. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

ALGEMENE VOORWAARDEN IN HET KORT

Betaling
De betaling geschiedt bij reservering voordat de workshop/cursus begint, in de winkel of via de webshop.

Wijzigingen door Brandmeester’s
Brandmeester’s heeft het recht de workshop/cursusovereenkomst op te zeggen, indien twee dagen voor aanvang van de workshop/cursus het aantal aanmeldingen kleiner is dan het vereiste aantal participanten van de workshop/cursus. Er wordt dan een nieuwe datum gepland.

Annulering
Uiteraard kan het ook voorkomen dat je de geboekte workshop/cursus moet annuleren. Annulering is kosteloos tot 7 dagen voor de workshop/cursus. Na deze 7 dagen brengt Brandmeester’s 100% van het cursusbedrag in rekening. Naast annuleren is het mogelijk iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

COMPLETE ALGEMENE VOORWAARDEN

pdf_icoon