Importeurschappen

Tampers Reg Barber

Reg Barber Enterprises Inc. is hoogstwaarschijnlijk het bekendste en meest exclusieve merk voor tampers ter wereld. Het bedrijf is gevestigd in Vancouver Island in Canada en maakt al sinds 1995 handgemaakte koffie tampers.

Puro Cleaning Barista

Al enige decennia loopt Puro® voorop in de ontwikkeling van reinigingsproducten voor de koffiebranche. Brandmeester’s heeft de lijn van Puro® producten aan haar assortiment toegevoegd omdat goede reinigingsmiddelen van essentieel belang zijn voor de superieure bereiding van espresso in uw espressomachine. Alle producten zijn ontwikkeld met de specialistische kennis van espresso bereiding en machine onderhoud door en voor specialisten.

Torani siropen

Met heerlijke smaken in het assortiment zorgt Torani ervoor dat je geïnspireerd raakt om van elke drank iets bijzonders te maken. Van limonade tot een nagerecht, van een (ijs-)thee tot een koffie. Brandmeester’s verzorgt als importeur een breed assortiment Torani producten en recepten die voor elk moment van het jaar je creativiteit bevorderen!