Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / We gaan verhuizen!

We gaan verhuizen!

16 november 1993; Brandmeesters vestigt zich in de Van Baerlestraat nummer 13. De geur van vers gebrande koffie verspreidt zich voor het eerst over het Museumkwartier en zal nog 30 jaar blijven hangen.

Na drie decennia is het tijd voor de volgende stap; een nieuw begin. Vanaf november 2023 zullen wij onze deuren dagelijks openen in de Maasstraat 84.

Waar we begonnen als een kleine koffie- en theespeciaalzaak zijn we in 30 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf en koffiebranderij waar wij voor jullie – in de horeca, op de werkvloer en natuurlijk thuis – dagelijks vers koffie branden. De Amsterdamse locatie is altijd ons visitekaartje geweest en de met jullie opgebouwde community onmisbaar in ons verhaal.

De missie om van elke klant een connaisseur te maken gaan we in de Maasstraat nog beter uitvoeren. Naast een nieuwe espressobar en winkelgedeelte, beschikken we hier over een mooie ruimte waar we koffieproeverijen, workshops en andere leuke samenwerkingen gaan organiseren.

Koffie verbindt en we zijn onder het genot van dit mooie product in 30 jaar heel veel mooie ervaringen, momenten en vrienden rijker; daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor.

Bedankt voor alles. We zien jullie in de Maasstraat. Samen op naar de volgende 30!

Praktische informatie

Stempelkaarten koffie en thee

Je kunt tot en met 27 oktober 2023 je stempelkaart inleveren. Is je stempelkaart niet vol? Maak je geen zorgen! Een niet volle stempelkaart kan als volgt worden gebruikt: elke stempel is 10% korting waard op 250 gram koffie of 100 gram thee. Dus: 1 stempel is 10% korting, 2 stempels is 20% korting enz. De stempelkaarten zullen niet inwisselbaar zijn in de Maasstraat.

Bonuskaarten koffie- en theedranken

Tot en met 27 oktober is er de gelegenheid om je bonuskaart op te maken. Deze is niet geldig in de Maasstraat. Onze baristi vermelden het bovenstaande bij de verkoop van een bonuskaart vanaf begin oktober. In de Maasstraat zal een ander spaarsysteem van toepassing zijn.

Afhalen van bestellingen

In de Maasstraat zal het nog steeds mogelijk zijn om bestellingen af te halen die in de webshop zijn geplaatst. Zodra je bestelling onderweg is naar de winkel, ontvang je een mail hierover.

Vouchers en waardebonnen

Vouchers en waardebonnen kunnen zonder problemen ingewisseld worden in de Maasstraat. Denk aan tegoeden of bijvoorbeeld vouchers voor barista workshops.

Barista Workshops

Voorlopig zijn we erg druk met de voorbereidingen voor de Maasstraat, maar begin oktober zullen we weer workshops inplannen voor de komende maanden. We hebben een compleet nieuwe workshop ruimte en kunnen niet wachten om deze te laten zien. Onze huidige workshop krijgt een ‘upgrade’ en daarnaast zullen we het assortiment aan workshops uitbreiden. Houd het dus in de gaten!

Promotie Maasstraat

Vanaf begin oktober starten we met een aantal promotionele acties in de Van Baerlestraat. We zouden het super leuk vinden om jullie daar nog te zien. Vanaf november zijn jullie van harte welkom in de Maasstraat.

Reparaties & garantie apparatuur

We zijn al even gestopt met het verzorgen van reparaties, maar klanten die bij Brandmeesters (Van Baerlestraat) apparatuur hebben aangeschaft kunnen uitgaan van dezelfde voorwaarden en service in de Maasstraat.

Webshop & abonnementen

Ten slotte, mocht je niet naar de Maasstraat kunnen komen, neem dan vooral een kijkje op onze webshop. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Sluit je dit jaar nog een abonnement af, dan ontvang je 10% korting. Vanuit de branderij gaat de koffie dagelijks de deur uit en bestel je voor 14.00, dan is het de volgende dag in huis.