Kwaliteitsmanager

Kwaliteitsmanager m/v – 38 uur p.w.

Ben jij een kei in balanceren? Weet jij de perfecte balans te zoeken tussen training, techniek, events en sales?

Brandmeester’s is per direct op zoek naar een energieke, motiverende, adviserende koffieliefhebber die voor 38 uur in de week ons team komt versterken als kwaliteitsmanager.

Brandmeester’s exploiteert een branderij, 2 brandstores, een webshop en een B2B groothandel. Behalve onze vers gebrande specialty & espresso koffie, levert Brandmeester’s de beste soorten thee & tisane aan consumenten, horeca, winkels en kantoren. Op alle plekken waar ons producten worden gebrand, verpakt, bereid en verkocht streven wij de beste kwaliteit na in koffie, koffie techniek, koffie service en koffie cuisine.
Voor de kwaliteit van onze producten & diensten, alsmede voor de reputatie van ons merk en onze brandstores ben jij de gids. Je hebt hiervoor een vooruitstevende en servicegerichte houding, je verdiept en verbreed je kennis – en die van je klanten – voortdurend en hebt klanttevredenheid als #1 op je prioriteitenlijst staan.

Je energieke houding komt vooral tot uiting bij de organisatie van beurzen en events. Van voorbereiding, uitvoering tot kwaliteitsbewaking: jij bent de drijvende kracht waardoor wij er als team een succes van kunnen maken.

Jouw profiel in een notendop…. euh: koffiebes!

– energiek
– motiverend
– klantvriendelijk
– geen blad voor de mond
– ervaring in de horeca en/of retail
– efficiënt
– zelfstandig
– HBO werk & denk niveau
– gek op koffie ‘from seed to cup’
– enige ervaring met de vakbekwame bereiding van koffie in de horeca is vereist

Wij bieden jou een uitdagende baan te midden van een enthousiast team in een gepassioneerde organisatie. Interesse? Wij drinken graag een keer [premium roasted coffee] met je!

Mail je motivatie en CV naar l.brouwers@brandmeesters.nl ter attentie van Lammert Brouwers, Directeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.