TORANI

TORANI SIROPEN

Met heerlijke smaken in het assortiment zorgt Torani ervoor dat je geïnspireerd raakt om van elke drank iets bijzonders te maken. Van limonade tot een nagerecht, van een (ijs-)thee tot een koffie. Brandmeester’s verzorgt als importeur een breed assortiment Torani producten en recepten die voor elk moment van het jaar je creativiteit bevorderen!

GESCHIEDENIS

Torani is een in San Francisco gevestigd familiebedrijf dat zich al sinds 1925 in siropen  specialiseert. De oprichters Rinaldo en Ezilda Torre introduceerden vanuit hun geboorteplaats Lucca, Italië, de siropen in North Beach San Francisco, welke werden gebruikt voor de klassieke ‘Italian soda‘ in de lokale horeca.

In 1990 stond Torani aan het begin van de ontwikkeling van de ‘Flavored latte‘. “Brandy” oftewel L.C. Brandenburger, een Amerikaanse koffieveteraan, zag Torani achter de bar en experimenteerde thuis met de combinatie van koffie, opgestoomde melk en siroop. Dit was de basis voor de talloze latte variaties die vandaag de dag verkrijgbaar zijn.

Torani sirups

KWALITEIT

De populariteit en kwaliteit van Torani is vooral te danken aan de brede inzet en het enthousiasme waarmee cafés, restaurants en retailers aan de slag zijn gegaan met de producten. Torani verwerkt de terugkoppeling vanuit de branches in het blijven ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen. Het brede assortiment suikervrije siropen is hier onder meer het gevolg van.

De suikervrije siropen van Torani staan bekend om hun lage calorische waarde waardoor deze ook uitstekend gebruikt kunnen worden ter vervanging van suiker.

RECEPTEN

Alle Toranirecepten kun je vinden op de website van Torani www.torani.com