Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Wielersport en koffie zijn nauw verbonden met elkaar!
Jeroen-van-eck-wielersport

Wielersport en koffie zijn nauw verbonden met elkaar!

Wielersport en koffie zijn nauw verbonden met elkaar, ook in 2021 ondersteunt Brandmeester’s Mountainbike topper Jeroen van Eck

 

Naast het wetenschappelijk bewezen effect van koffie op de topprestatie draagt een goede koffie vooral ook bij aan mijn gemoedstoestand. Aldus MTB prof Jeroen van Eck. “Details beter maken is waar ik in de sport van geniet, bij koffie werkt dat net zo. Ik vind mijn rust en uitdaging dan ook in het zetten van een goede espresso of het creëren van latte art in mijn Flat White”.

Wij zijn trots om ons ‘boontje’ bij te kunnen dragen in de top prestaties van Jeroen en kijken uit naar een mooi seizoen.

Jeroen behoort tot de wereldtop in de Mountainbike Eliminator discipline waarin hij al diverse wereldbeker overwinningen en kampioenschappen heeft gewonnen. Daarnaast neemt Jeroen deel aan de nieuwe E-MTB discipline. Wedstrijden op een E-mountainbike. World Cup wedstrijden op een E-mountainbike waarbij parkoersen technischer zijn en de snelheid hoger ligt maar hij fysiek nog altijd maximaal moet gaan.

Wij wensen Jeroen heel veel succes toe komend jaar. Wil je meer weten over zijn carrière, bekijk dan hier zijn website!

Het nieuwe favoriete zomerdrankje van Jeroen is onze cold drip coffee en daarom ontvang je tot en met 10 juni 2021 20% korting met de code ECKM20 op een geschenkverpakking cold drip coffee in onze webshop.

Jeroen van Eck
Fotograaf foto header: CST PostNL Bafang Mountainbike Team – Traian Olinici