Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Tour de France 2015 – Koffie malen op de pedalen

Tour de France 2015 – Koffie malen op de pedalen

Bijzondere koffiebar bij proloog Tour de France

Op 4 juli kunnen wielerliefhebbers tijdens de proloog van de Tour de France in Utrecht genieten van een wel heel bijzondere kop koffie. Wij staan namelijk met een unieke blikvanger langs het parcours: een originele Velopresso™ fietsdriewieler. Deze mobiele fiets-koffiebar maalt ter plekke versgebrande koffiebonen voor een vers bereide espresso of cappuccino.

Duurzaam

De Velopresso™ staat voor duurzaamheid in product en bereidingswijze. De fietsende barista parkeert zijn ‘coffee-trike’, stookt de waterketel op en schakelt het crankstel om in de barista-stand. Met elke omwenteling van zijn click-pedalen wordt de boiler bijgevuld met water en de molen met koffie, steeds genoeg voor twee shots overheerlijke espresso of cappuccino. Bereid in een state-of-the-art-espressomachine, zonder elektriciteit en zonder kabaal: premium roasted coffee, crafted & powered by Brandmeester’s.

 

De Velopresso™ wordt ingezet op allerlei evenementen. Wij komen letterlijk naar koffieliefhebbers toe om hen kennis te laten maken met de unieke smaken van het uitgebreide koffieassortiment. Op 4 juli staan wij op de Nachtegaalstraat 44-46 (voor de winkel van MyCom) en kunnen klanten genieten van espresso, koffie, cappuccino en een overheerlijke latte. Daarnaast zijn die dag originele accessoires te koop, zoals de Brandmeester’s® bidon, fietscap en fietsshirt (zie foto), dezelfde als die door de Brandmeester’s®-baristi wordt gedragen.

 

Post jouw TDF-selfie!

  1. Kom op zaterdag 4 juli naar de Brandmeester’s Velopresso in de Nachtegaalstraat in Utrecht.
  2. Maak een selfie van jou en je fietsvrienden met de Brandmeester’s Velopresso™.
  3. Plaats deze foto op social media eventueel met een leuke slogan en tag @brandmeesters #TDF
  4. De inzender van de leukste selfie maakt kans op een origineel Brandmeester’s® bidon, fietscap en fietsshirt.

Velopresso_Ex_web