Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Top 4 volautomaten en halfautomaten

Top 4 volautomaten en halfautomaten

Brandmeester’s heeft een groot assortiment espressomachines op voorraad. Deze staan niet allemaal op de webshop. Kom langs in één van onze winkels voor meer informatie of een demonstratie. Aan de hand van een vragenlijst en wensen gaan we kijken welke machine het beste bij u past. Om je alvast te inspireren hebben wij een top 5 van volautomaten en halfautomaten gemaakt van de best verkochte espressomachines van 2012 bij Brandmeester’s.

 

TOP 4 Volautomaten

Nummer 1

Jura_Impressa_c5platin_330x250

Nummer 2

Jura_Impressa_f7_packshot

Jura Impressa C5De IMPRESSA C5 demonstreert hoe mooi en eenvoudig perfect koffiegenot kan zijn. De verdere ontwikkeling van de IMPRESSA compact-serie zet nieuwe maatstaven als het gaat om koffiekwaliteit en laat zich ook optisch van zijn beste kant zien.Uitzonderlijk is de slimme bediening. Heel eenvoudig en intuïtief kunnen de koffievariëteiten gekozen worden met slechts één bedieningselement. Jura Impressa F7
De meest gekochte volautomaat, de IMPRESSA F50 van JURA, krijgt een waardige opvolger: de IMPRESSA F7.De heldere vormen, de expressieve lijnen en de duidelijke structuren maken de IMPRESSA F7 tot een sterke persoonlijkheid. Op subtiele wijze brengt het onmiskenbare design de sterkte, de souvereiniteit en het vakmanschap van het hoogwaardige Zwitserse kwaliteitsproduct tot uiting.

Nummer 3

Jura_Ena_ena7_ristretto_black

Nummer 4

Jura_ENA_Mikro_1

Jura ENA 7De ENA 7 heeft toetsen met een duidelijke tekst. De multicolor-tekstdisplay toont – met zijn stoplichtfunctie – de gereedstand (groen), de programmeermodus (geel) en een vereiste gebruikershandeling (rood). De functie Aroma Boost geeft een extra koffiekick en daarmee nieuwe energie, telkens wanneer u deze gebruikt. Jura ENA Micro Aroma+
Voor de pure koffieliefhebber biedt de kleinste JURA van dit moment de keuze uit twee sterktes en drie kopgroottes die met tiptoetsen voorzien van symbolen geselecteerd worden. Ook dit model doet geen concessies aan de kwaliteit en is daarom ook voorzien van de Aroma+ molen.

 

TOP 4 Halfautomaten

Nummer 1

Rancilio_Silvia_web

Nummer 2

ECM_Classika_II_web

Rancilio SilviaDe Rancilio Silvia is een echte Italiaanse handmatige espresso machine met alle belangrijke kenmerken die zo gewaardeerd worden door thuis baristi, waaronder de semi-professionele zetgroep die goed warmte geleidt, de bronzen boiler, de magneetknep en de hoge stoomdruk. Uitvoering: gesatineerd rvs*. ECM Classika Compacte topmachine voor heerlijke espresso’s
· Perfecte afwerking door handarbeid
· Zeer hoogwaardige materialen en onderdelen
· Afneembare koppenwarmer
· Klassieke hoogglanzende drukgroep van massief messing
· Handmatig instelbare druk
· Stoom– en heet water functie
· Hoogwaardige 0,5 liter koperen doorstroom boiler
· Gepantserd verwarmingselement uit Incoloy 800
· Koperen leidingen met messing koppelingen
· Uitneembaar waterreservoir met een inhoud van 2,8 liter
· Manometer ter controle van de pompdruk
· Hoogvermogen 15 Bar vibratiepomp
· Geluidsarme werking
· Ergonomische filterdrager voor optimale balans
· Metalen schakelaars en controlelampen (aan/uit, stoom en heet water)

Nummer 3

QuickMill_3000_serie_web

Nummer 4

Ascaso_Dream_rood_web

Quick Mill 3000
De Quick Mill espressomachines worden geprezen om hun lange levensduur en kwaliteit. Het thermoblok met koperen leiding is de perfecte bescherming tegen kalkaanslag. De Quick Mill 3035 heeft een geïntegreerde koffiemolen zodat je als een echte ‘barista’ het maximale uit je koffie kunt halen. De Quick Mill 3035 is volledig vervaardigd uit roestvrijstaal.
Ascaso Dream Dit kleine, lichtgewicht, rechtstreeks uit Italië geïmporteerde espressoapparaatje is maar 25 cm hoog en 15 cm breed en weegt slechts 5,5 kg.Dat ie klein is wil nog niet zeggen dat ie niet stoer oogt: het heeft een minimalistische, strakke uitstraling en is van roestvrij staal. Geen ingewikkelde poespas, geen geknoei met koffie op je aanrechtblad…in deze machine kunnen namelijk enkel ESE-servings (espressopads) gedaan worden.Het thermoblok bevindt zich heel dicht op de serving. Hierdoor is er een goede beheersing van de temperatuur, wat natuurlijk ten goede komt aan de kwaliteit van de espresso die met dit ‘machientje’ gezet wordt!