Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Sfeervolle klassieker vanuit Olympisch Stadion.

Sfeervolle klassieker vanuit Olympisch Stadion.

15 september kun je weer deelnemen aan de Gerrie Knetemann Classic. Deze tour wordt jaarlijks gehouden ter ere van Gerrie Knetemann ook wel de ‘Kneet’ genoemd. Dertien keer startte hij in de Tour de France en elf keer bereikte hij Parijs. Knetemann won tien etappes en is daarmee recordhouder samen met Jan Raas en Joop Zoetemelk.

Wij van Brandmeester’s willen je uitnodigen om mee te fietsen met dit parcours, want ook dit jaar zullen wij deelnemen. Heb je een Espresso Campionissimo shirt of was je van plan er één aan te schaffen? Dan is dit je kans! Wanneer je het Espresso Campionissmo shirt draagt sponsort Brandmeester’s namelijk je deelname à €15,- voor een parcours van 45 km of €17,50 voor een parcours van 75 km en zorgt voor een gevulde Espresso Campionissimo bidon. Om 09:00 uur verzamelen we in het Olympisch Stadion waarna we in ieder geval gezamenlijk aan de Gerrie Knetemann Classic willen beginnen.
Meld je aan voor 31 augustus via webshop@brandmeesters.nl

De route is uitgezet langs de mooiste plekjes van het Groene Hart en langs unieke natuurgebieden van de Ankeveense- en Loosdrechtse Plassen. Herkenbare pijlen geven de route aan. Met de ‘wind-op-kop’ door de polders, over Hollandse dijkjes en door pittoreske dorpjes, precies waar de ‘Kneet’ zo van genoot.

De start en finish is in het Olympisch Stadion Amsterdam. Tijdens deze cyclo-toeristische tocht wordt individueel je tijd geregistreerd.

Meer informatie www.gerrieknetemannclassic.nl

Gerrie_Knetemann_2012_Campionissimo_2