Espresso voor sporters!

Espresso Campionissimo, onze interpretatie van een Italiaanse espresso. Een kwaliteitsespresso, gebrand volgens Italiaanse traditie en de donkerste uit ons assortiment. Speciaal samengesteld voor diegenen die houden van de donkere en zware tonen van een soepele Italiaanse espresso.

Espresso Campionissimo is geïnspireerd door de techniek van de professionele wielrenner in de bergen: zijn inzet, zijn souplesse, zijn passie en het samenspel van mens en machine. De zoektocht naar balans en perfectie en het zoete gevoel van overwinning als je de top bereikt.

Alle zijn punten van herkenning voor de barista die zich voor een gelijke uitdaging gesteld ziet: steeds maar schakelen en aanpassen aan het steeds veranderende terrein dat je tegenkomt; afstellen en bijstellen tot je de perfecte balans vindt en de top bereikt. Het ultieme gevoel als passie, preparatie en prestatie samenkomen in de perfecte espresso.

Of het nu gaat om de afstelling van je derailleurs, remmen en versnellingen op je racefiets of de instellingen van de molen, de maling en de dosering: gedreven door passie, gesteund door productkennis en gezekerd door de controle over de omstandigheden, zo lever je het beste eindresultaat: Espresso Campionissimo.

Het bereiden van de perfecte espresso, de ‘godshot’, is als het winnen van een bergetappe in de Giro d’Italia en het verdienen van de eretitel ‘Il Campionissimo’.

Smaakomschrijving

De Espresso Campionissimo is een Italiaanse espresso, fluweelzacht, uitstekend in balans en gekenmerkt door souplesse in de afdronk. Nootachtige tonen van geroosterde amandel en hazelnoot worden gecombineerd met smaaknuances van druiven en gedroogde abrikozen, opgewekt door een heel klein zuurtje en een intens aroma.

Koop nu in onze webshop!

Espresso_Campionissimo_01