Brandmeester's koffie

Ons verhaal

PASSIE VOOR MEESTERLIJKE KOFFIE

In 1994 besloot oprichter Lammert Brouwers zijn hart te volgen en ging hij als barista, brander en ondernemer aan de slag in Amsterdam om daar als een van de eersten in Nederland speciality koffie te introduceren onder de naam Brandmeester’s Koffie. Al gauw trok de winkel aan de van Baerlestraat vele bezoekers die op de geur van vers gebrande koffie afkwamen. Zij kenden koffie voornamelijk uit de supermarkt; voorgemalen en vacuümverpakt. De toon was gezet! Sinds de oprichting is het onze missie om meer aandacht te creëren voor vers gebrande kwaliteitskoffie in Nederland en klanten te veranderen in connaisseurs op het gebied van koffie. Daarom worden onze koffiebonen met uitermate veel aandacht geselecteerd en uitsluitend ‘on demand’ gebrand in onze eigen micro koffiebranderij in Boesingheliede.

Brandmeesters koffie geschiedenis lammert brouwers koffiebranderij amsterdam haarlem
vers gebrande koffiebonen

ROASTED ON DEMAND

In tegenstelling tot veel andere koffiemerken worden onze koffiebonen in onze eigen koffiebranderij volgens het ‘Roasting on Demand’-principe gebrand. Dat willen zeggen dat de hoeveelheid koffie die wij branden is afgestemd op de vraag van onze klanten. Geen grote voorraden maar wekelijks vers gebrande koffie, dat is Brandmeester’s koffie. Voor u om van te genieten. Op kantoor, in de horeca maar ook thuis.

FULL SERVICE KOFFIEPARTNER

Brandmeester’s is meer dan alleen kwaliteitskoffie. Zo kun je bij ons terecht voor de beste koffiemachines, barista workshops, barista tools, thee en alles wat je maar nodig hebt voor de ultieme koffie- en theebeleving. Met Brandmeester’s koffie haal je niet alleen kwaliteitskoffie in huis, maar ook persoonlijke aandacht, expertise en specialisme. Wij zijn gek van koffie en delen onze kennis en enthousiasme dan ook graag met jou!

Brandmeesters zakelijk horeca restaurant koffie koffiebonen vers gebrand