Brandmeester's koffie

Ons verhaal

PASSIE VOOR MEESTERLIJKE KOFFIE

Om specialty en espresso koffie, maar vooral ook vers gebrande koffie in Nederland, op de kaart te zetten heeft Lammert Brouwers in 1994 zijn hart gevolgd. Hij richtte Brandmeester’s [Premium Roasted Coffee] op met overeenkomstig het motto: het verst en toch dichtbij. Zijn keuze om als brander, als barista en als ondernemer zijn passie aan te wenden voor het ontwikkelen van een premium product met een persoonlijke signatuur en een eerlijk, ambachtelijk en vers assortiment is gebaseerd op de overtuiging dat vers gebrande en deskundig bereide koffie beter smaakt dan supermarkt koffie. Wat voor zuivel, voor vleeswaren en voor groente en fruit geldt, geldt namelijk ook voor koffie: de klant wil verse kwaliteitsproducten van betrouwbare komaf.

Brandmeesters koffie geschiedenis lammert brouwers koffiebranderij amsterdam haarlem
vers gebrande koffiebonen

ROASTED ON DEMAND

In tegenstelling tot veel andere koffiemerken worden onze koffiebonen in onze eigen koffiebranderij volgens het ‘Roasting on Demand’-principe gebrand. Dat willen zeggen dat de hoeveelheid koffie die wij branden is afgestemd op de vraag van onze klanten. Geen grote voorraden maar wekelijks vers gebrande koffie, dat is Brandmeester’s koffie. Voor u om van te genieten. Op kantoor, in de horeca maar ook thuis.

FULL SERVICE KOFFIEPARTNER

Brandmeester’s is meer dan alleen kwaliteitskoffie. Zo kunt u bij ons terecht voor de beste koffiemachines, barista-workshops, baristatools, thee en alles wat u maar nodig heeft voor het bereiden van de lekkerste koffie en thee. Met Brandmeester’s koffie haalt u niet alleen kwaliteitskoffie in huis maar ook persoonlijke aandacht, expertise en specialisme. Wij zijn gepassioneerd over koffie en delen onze kennis en enthousiasme graag met u.

Brandmeesters zakelijk horeca restaurant koffie koffiebonen vers gebrand