Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / HARIO Pop-Up store in onze vestiging in Amsterdam!
Hario pop-up

HARIO Pop-Up store in onze vestiging in Amsterdam!

HARIO, de Japanse fabrikant van specialty koffie- & theeproducten, bestaat dit jaar 100 jaar!

Om dit te vieren, hebben we de handen ineen geslagen. Afgelopen vrijdag, 3 september 2021, heeft HARIO in onze vestiging in hartje Amsterdam tijdelijk een pop-up store geopend voor een spetterend event!

Tijdens het HARIO Pop-Up Store-evenement kunnen klanten verschillende HARIO-drankjes bestellen, HARIO-producten kopen, demonstraties krijgen, HARIO-goodies winnen, meer te weten komen over de geschiedenis van HARIO en praten met de experts van HARIO en Brandmeester’s voor koffie- en theetips!

HARIO is sinds 1921 toegewijd aan het maken van producten van hoge kwaliteit. Oorspronkelijk opgericht als fabrikant van hittebestendig glas, produceren ze nu een breed scala aan geweldige artikelen, variërend van keukengerei, koffie- en theeproducten, producten voor huisdieren en laboratoriumapparatuur. In 2005 brachten zij de V60 koffiedruppelaar op de markt, die de koffiewereld stormenderhand veroverde en tot op de dag van vandaag geliefd is bij zowel professionals als hobbyisten.

Wil je ook kans maken op prachtige Hario koffie- en theeproducten? Volg ons op Instagram @brandmeesters. Iedere week verloten wij nieuwe Hario prijzen!

Volg ook op Instagram @HARIOEurope, @HARIONederland en @BrandmeestersAmsterdam om op de hoogte te blijven van de HARIO 100th Anniversary Pop-Up Store!

Hario pop-up

HARIO Brandmeester’s Pop-Up Store

Wanneer? Van 3 september tot en met 31 oktober 2021

Waar? Brandmeester’s, Van Baerlestraat 13, Amsterdam (Nederland)

Openingstijden Brandmeester’s Amsterdam