Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Dé espresso voor sporters

Dé espresso voor sporters

Espresso Campionissimo, onze interpretatie van een Italiaanse espresso. Een kwaliteitsespresso, gebrand volgens Italiaanse traditie en de donkerste uit ons assortiment. Speciaal samengesteld voor diegenen die houden van de donkere en zware tonen van een soepele Italiaanse espresso.

 

Espresso Campionissimo is geïnspireerd door de techniek van de professionele wielrenner in de bergen: zijn inzet, zijn souplesse en passie, en het samenspel van mens en machine. De zoektocht naar balans en perfectie, en het zoete gevoel van overwinning als je de top bereikt.

 

Alle zijn punten van herkenning voor de barista die zich voor een gelijke uitdaging gesteld ziet: steeds maar schakelen en aanpassen aan het steeds veranderende terrein dat je tegenkomt; afstellen en bijstellen tot je de perfecte balans vindt en de top bereikt. Het ultieme gevoel als passie, preparatie en prestatie samenkomen in de perfecte espresso.

 

Of het nu gaat om de afstelling van je derailleurs, remmen en versnellingen op je racefiets of de instellingen van de molen, de maling en de dosering: gedreven door passie, gesteund door productkennis en gezekerd door de controle over de omstandigheden, zo lever je het beste eindresultaat: Espresso Campionissimo.

 

Het bereiden van de perfecte espresso, de ‘godshot’, is als het winnen van een bergetappe in de Giro d’Italia en het verdienen van de eretitel ‘Il Campionissimo’.

Espresso_Campionissimo_01

Smaakomschrijving

De Espresso Campionissimo is een Italiaanse espresso, fluweelzacht, uitstekend in balans en gekenmerkt door souplesse in de afdronk. Nootachtige tonen van geroosterde amandel en hazelnoot worden gecombineerd met smaaknuances van druiven en gedroogde abrikozen, opgewekt door een heel klein zuurtje en een intens aroma.

 

Like Espresso Campionissimo op facebook en maak elke* maand kans op een echte Espresso Campionissimo bidon!

*Actie loopt tot en met 30 juni 2014