Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Brandmeester’s nieuwe thee- en tisanelijn 2022

Brandmeester’s nieuwe thee- en tisanelijn 2022

Brandmeester’s is trots om dit nieuws te mogen delen: we hebben een nieuwe theelijn! Naast ons assortiment aan losse theeën en tisanes zijn nu ook de 9 meest geliefde soorten in Natureflex piramidezakjes beschikbaar. Voor ieder hebben we een verrassende smaak beschikbaar: van fruitig tot bloemig en van volle aroma’s tot verfrissende tonen.

Alle informatie over deze nieuwe thee- en tisanelijn vind je in deze blog!

De volgende soorten zijn beschikbaar in piramidezakjes in ons assortiment: 
Earl grey
Groen citroen
Jasmijn
Kersenbloesem
Munt gember citroen
Puur zwart
Rooibos
Verveine
Zwarte bessen

Wat maakt Brandmeester’s thee zo speciaal?
Bij Brandmeester’s maken we alleen gebruik van de hele bladeren die kleiner gesneden zijn speciaal voor onze Natureflex piramidezakjes. Hele bladeren geven meer smaak en aroma’s af en dat vinden wij erg belangrijk. Om de smaak zo puur mogelijk te houden voegen we ook geen zoetstoffen toe. En dat proef je!

Waarom piramidezakjes?
Door de vorm van de piramidezakjes hebben de theebladeren de mogelijkheid om beter te ontvouwen in het warme water. Hierdoor komen meer aroma’s vrij en kan jij genieten van een smaakvollere kop thee. De piramidezakjes zijn gemaakt van Natureflex.

Wat is Natureflex?
Natureflex is een veelzijdig materiaal en wordt gemaakt van cellulose: een stof die van nature aanwezig is in plantenvezels. De cellulose wordt gewonnen uit houtpulp, afkomstig van FSC-beheerde bossen en het materiaal heeft de goede eigenschappen van plastic zonder de schadelijke belasting op het milieu.

Van welk materiaal is de verpakking gemaakt?
De losse thee en piramidezakjes voor de 9 thee- en tisanesoorten worden geleverd in een verpakking van mono materiaal. De CO2-neutrale zak is gemaakt van 100% PE en daardoor goed te recyclen. Hoe zuiverder het materiaal is, des te makkelijker het is te recyclen.

Nieuwsgierig naar de onze nieuw theelijn? Probeer het proefpakket en ontdek jouw favoriete smaak!