Barista

Brandmeesters / Barista

Parttime Barista (m/v) – 20 uur p.w.

Stroomt er koffie in plaats van bloed door jouw lichaam? Weet je alles over koffie en deel je graag je kennis met andere? Vind je het leuk om mensen blij te maken met een lekker kopje verse en ambachtelijk gebrande koffie?

Voor onze flagshipstore annex espressobar in Amsterdam zoeken wij een nieuwe parttime barista om ons gezellige en gemotiveerde team te versterken. Naast onze klanten blij maken met de lekkerste koffie en de winkelverkoop van alle zetmethodes, ben jij ook onze held op de Urban Arrow bakfiets die alle bestellingen naar onze zakelijke klanten binnen Amsterdam brengt. Bij onze klanten controleer je ook gelijk de kwaliteit van de koffie en stel je eventueel de machines en malers af. Zo zorg je ervoor dat onze zakelijke klanten van de lekkerste koffie kunnen genieten. Als aanspreekpunt van de Quality Circle (Q-Circle) fungeer je als tussenpersoon tussen onze zakelijke klanten en onze accountmanagers.

Wat we graag in jou zien

  • Je hebt een grote liefde voor koffie, zetmethoden en machines, en deelt graag je kennis met anderen (ook via workshops met klanten)
  • Je voelt je comfortabel om op een Urban Arrow door Amsterdam te fietsen
  • Je bent creatief, innovatief en durft initiatief te nemen
  • Je bent sociaal en maakt graag een praatje met onze (zakelijke) klanten

Wat wij jou kunnen bieden

Elke dag werken met de lekkerste koffie, de leukste klanten binnen het gezelligste team.

Daarnaast bieden wij ook een marktconform salaris gebaseerd op je ervaring, plus extra’s zoals fooi. Ook kan je profiteren van trainings- en doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om mee te kijken en te leren binnen de Specialty Coffee branche.

Ben je helemaal enthousiast en staat deze rol op je buik geschreven?

Mail je motivatie en CV naar Javiel Salcedo German.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.