Algemeen

KOFFIEBELEVING OP DE WERKVLOER

Brandmeester’s is gespecialiseerd in het creëren van een mooie koffiebeleving binnen de zakelijke markt. Brandmeester’s levert alles wat u nodig heeft voor het bereiden van de allerbeste koffie, espresso en thee; elke zetmethode, alle benodigde accessoires, porselein en barista tools, alsmede een groot assortiment espressomachines voor zakelijk- en thuisgebruik. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kijken we samen met u naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

ONZE KOFFIE

Brandmeester’s [Premium Roasted Coffee] wordt dagelijks zintuiglijk gebrand per ‘single origin’; elke soort op zijn eigen wijze en met zijn eigen brandprofiel, langzaam, in kleine hoeveelheden en met lucht gekoeld, zonder water. Melanges worden pas na het branden samengesteld. In het kleurenpalet van elke melange herken je de toewijding van Brandmeester’s om het allerbeste uit elke koffieboon naar boven te halen, voor een topklasse koffie met meer karakter, complexiteit en nuance.

Brandmeester’s heeft zes verschillende in huis gebrande melanges en negen soorten single origins met een uiteenlopend smaakprofiel. Op deze manier bieden wij iedereen de kans om zijn eigen favoriet te kiezen. Onze melanges en single origins bestaan voor 100% uit Arabicabonen.

U kunt een proefpakket bestellen of u kunt een afspraak maken om bij één van onze vestigingen of op locatie onze melanges en/of single origins te proeven en op basis daarvan een definitieve keuze te maken welke koffie het beste bij u past.

Koffie zakelijk

MACHINES

Van een professionele espressomachine in uw horeca-gelegenheid, een luxe volautomaat in uw kantooromgeving of een op maat samengesteld assortiment van koffiemelanges en accessoires in uw speciaalzaak; wij zoeken altijd naar een passende oplossing voor nieuwe en bestaande bedrijven.

Wij kiezen ervoor te werken met merken die net zoveel aandacht aan hun apparatuur besteden als wij aan onze bonen. Hieronder staat een beknopt overzicht van de merken die in ons assortiment zijn vertegenwoordigd. Door de keuze voor zowel professioneel als particulier georiënteerde merken, kunnen wij u altijd een voorstel doen dat past bij u, uw situatie en uw favoriete koffie.

Jura volautomaat
WMF koffiemachine
San Remo Koffiemachine
La Marzocco koffiemachine
La Pavoni espressomachine
ECM espressomachine
XLVI Steamhammer
Vibiemme domobar
Kees van der Westen
Quick Mill Espressomachine
Bravilor machine

TRAININGEN

Brandmeester’s heeft als missie om van elke klant een connaisseur te maken. Wij zorgen er dan ook voor dat iedereen die bij onze zakelijke klanten koffie bereidt, een gedegen uitleg krijgt over de machine waar zij mee werken en getraind wordt in het maken van de perfecte koffie.

KWALITEITSMANAGER

De zakelijke trainingen worden gegeven door onze eigen kwaliteitsmanager. Als doorgewinterde barista met een diepgewortelde passie voor koffie, deelt hij zijn kennis maar al te graag. Naast het geven van trainingen bezoekt hij ook regelmatig onze klanten voor een uitgebreide kwaliteitscontrole.

Q-CIRKEL

Als verlengstuk van onze kwaliteitsmanager werken wij bij Brandmeester’s met een kwaliteitscirkel. Onze klanten binnen een straal van ongeveer twee kilometer van onze winkels vallen binnen onze Q-cirkel. Zij krijgen eenmaal per week hun bestelling geleverd per bakfiets. Onze bezorgers zijn gekwalificeerde barista’s die tevens in onze winkels werkzaam zijn. Zij kijken bij de bezorging van de bestelling de afstelling van de molen en doorlooptijd van de espresso na en geven advies over het correct reinigen van de machines.

INTERESSE?

Vraag een proefpakket aan of neem telefonisch contact op met ons verkoopteam 023-5123094 of per e-mail.