Blog

Brandmeesters / Alle blogs  / Solis Barista Pro 114 op nummer 1!
Solis Barista 114

Solis Barista Pro 114 op nummer 1!

In december is de Solis Barista Pro 114 bij ons de best verkochte espressomachine.

De SOLIS Barista Pro is een modern vormgegeven RVS espressomachine met geïntegreerd conisch maalwerk voor een heerlijke, verse kop espresso. Het bonenreservoir heeft een inhoud van 200 gram, genoeg voor ongeveer 25 kopjes verse espresso. Stel de hoeveelheid en maalgraad in en de ingebouwde bonenmaler maalt precies de juiste hoeveelheid versgemalen koffie. De voorperculatiefunctie besprenkelt de net gemalen bonen met een beetje heet water voor extra aroma. De fraaie drukmeter geeft de druk aan waarmee de hogedrukpomp het water door de gemalen koffie in de filterhouder perst. Hierdoor gaat u van boon naar espresso in minder dan een minuut. Ook schuimt u met de SOLIS Barista Pro eenvoudig melk op tot heerlijke cappuccinoschuim. Het Auto Purge systeem zorgt vervolgens automatisch voor de ontluchting na het stomen. Ideaal voor de echte cappuccino liefhebber. Bovendien heeft de SOLIS Barista Pro een ruime plaat voor het warm houden van kopjes en witte LED verlichting rond de knoppen en in het reservoir.

 

Vermogen 1.200 – 1.450 watt
Druk 15 bar
Standen / instellingen Instellingen voor de waterdruk en voor de hoeveelheid en maalgraad van de koffiebonen
Afmetingen 30,5 x 36,5 x 27,5 cm (b x h x d)
Gewicht 10,2 kg
Materiaal Geborsteld RVS
Inhoud 200 gram bonen (25 koppen verse espresso)
Premium class Ja

Meer informatie

Nummer 2: Jura E8

De nieuwe E-serie van JURA betekent in ieder opzicht een revolutie voor koffiegenot. Het bereidingsproces voor espresso is volledig geperfectioneerd. Een wereldprimeur, het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.©), optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte koffiespecialiteiten een maximum aan aroma.

Meer informatie

Nummer 3: Quickmill 3035

De Quick Mill espressomachines worden geprezen om hun lange levensduur en kwaliteit. Het thermoblok met koperen leiding is de perfecte bescherming tegen kalkaanslag. De Quick Mill 3035 heeft een geintegreerde koffiemolen zodat je als een echte ‘barista’ het maximale uit je koffie kunt halen. De Quick Mill 3035 is volledig vervaardigd uit roestvrijstaal.

Meer informatie

Nummer 4: Jura Impressa C65

Beproefde en degelijke kwaliteit op de nieuwste technische stand in combinatie met een ingetogen vormgeving en een edele kleurkeuze karakteriseren de IMPRESSA C65. De Aroma+-molen maalt versie koffiebonen twee keer zo snel en bijzonder behoedzaam voor een voortreffelijke koffiekwaliteit.

De uitloop voor microschuim bekroont specialiteiten zoals cappuccino of latte macchiato met een verleidelijke laag melkschuim met fijne poriën en een zachte consistentie. De Rotary Switch en de tekstdisplay met elf beschikbare talen garanderen een eenvoudige en intuïtieve bediening en programmering.

Meer informatie

Nummer 5 Jura Impressa C60

Draaien, indrukken, genieten – zo eenvoudig is de eerste kennismaking met de wereld van de IMPRESSA. De eenknops-bedieningsfilosofie met de Rotary Switch en het tekstdisplay met elf beschikbare talen maakt de weg vrij voor een altijd perfect koffieresultaat. De krachtige conische molen maalt de koffiebonen steeds vers.

Dankzij de sobere en compacte vormgeving en de elegante afwisseling van mat en glanzend zwart harmonieert de IMPRESSA C60 souverein en subtiel met iedere omgeving.

Meer informatie