Voor wie

Horeca

Brandmeester’s is bij uitstek geschikt als leverancier en partner voor restaurants, grand cafés, lunchrooms en espressobars. Brandmeester’s is een partner die adviseert, begeleidt, meedenkt en meewerkt in alle facetten van de beste koffiebereiding.

Lees meer

Kantoor

Door de vervaging van de grens tussen privé en zakelijk wordt de huiskamer het nieuwe kantoor en het kantoor de nieuwe huiskamer! Niet alleen de klant, maar ook de medewerker moet beter worden bediend en goede koffie is hierin belangrijk: de koffie op het kantoor moet proeven zoals de medewerker thuis gewend is.

Lees meer
Koffie zakelijk

Winkel

Een wachtende klant, genietend van een perfecte cappuccino, is een geduldige klant. Ook bij grotere uitgaven, als bijvoorbeeld een nieuwe keuken of auto, past een kwalitatief kopje koffie of thee. Steeds meer winkeliers schenken daarom als service Brandmeester’s koffie. Wij adviseren voor elke situatie en komen met een passende oplossing.

Wederverkoop

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, werkt Brandmeester’s hard aan landelijke verkrijgbaarheid. Hiervoor werken we graag samen met enthousiaste ondernemers voor wie de verkoop van Brandmeester’s retail-producten een logische aanvulling is, binnen bestaande of in ontwikkeling zijnde concepten.

Lees meer

Evenementen

Heb je een evenement, personeelsfeest of wil je op je beursstand koffie serveren voor je gasten? Brandmeester’s heeft diverse mogelijkheden om een fantastische beleving neer te zetten. Wij beschikken over verschillende mobiele espressobars. Voor meer informatie kun je bellen met ons verkoopteam 023-5123090 of stuur een e-mail naar verkoop@brandmeesters.nl

LEES MEER

Bestel een proefpakket