Voor wie

Koffie horeca

HORECA

Brandmeester’s is bij uitstek geschikt als leverancier en partner voor restaurants, grand cafés, lunchrooms en espressobars. Vers, kwaliteit en ambacht. Bediening die goed geïnformeerd is en weet waar zij het over heeft en deze kennis graag met haar gasten deelt. Brandmeester’s heeft als missie van iedere klant een connaisseur te maken als het gaat over koffie. Vanuit onze passie voor koffie delen wij graag onze kennis met u en uw medewerkers. Zo stellen wij uw medewerkers in staat ook over de koffie vol enthousiasme hun kennis met de gasten te delen. Brandmeester’s is een partner die adviseert, begeleidt, meedenkt en meewerkt in alle facetten van de beste koffiebereiding voor uw gasten.

KANTOOR

Door de vervaging van de grens tussen privé en zakelijk wordt de huiskamer het nieuwe kantoor en het kantoor de nieuwe huiskamer! Niet alleen de klant, maar ook de medewerker moet beter worden bediend en goede koffie is hierin belangrijk: de koffie op het kantoor moet proeven zoals de medewerker thuis gewend is. Het koffieritueel is geen plek waar mensen hun tijd verdoen, maar een plek voor inspiratie, interactie, creatie en teambuilding. Brandmeester’s adviseert bedrijven daarom niet alleen over de juiste koffie en apparatuur, maar ook over een koffie voorziening die past bij uw medewerker. Met Brandmeester’s haalt u niet alleen een perfecte koffie in huis, maar ook ‘Het Nieuwe Werken’. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor een gratis proefplaatsing.

Koffie retailer

WINKEL

Een wachtende klant, genietend van een heerlijke kop koffie of een lekkere cappuccino, is een geduldige klant. Ook bij grotere uitgaven, als bijvoorbeeld een nieuwe keuken of auto, past een kwalitatief kop koffie of thee. Steeds meer retailers schenken daarom als service Brandmeester’s koffie. Wij adviseren voor elke situatie en komen met een passende oplossing.

WEDERVERKOOP

Voor onze retailers bieden wij diverse concepten. Of u nu kiest voor een totale Brandmeester’s ‘look & feel’, een shop-in-shop format of als ondersteunend leverancier, voor elke formule maken wij een voorstel, dat bij uw bedrijf past. Behalve koffie en thee, leveren wij ook producten die nodig zijn voor de beste bereiding van koffie en thee. Kwalitatief hoogwaardige producten importeren wij uit de Verenigde Staten zoals Reg Barber tampers, Torani siropen en Puro reinigingsproducten voor koffie- en espressoapparatuur om uw assortiment te verrijken. Dankzij onze ervaring in retail wordt u ondersteund met point-of-sale materiaal, een schappenplan, winkeltraining, assortiments- en prijsadvies. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, werkt Brandmeester’s hard aan landelijke verkrijgbaarheid. Hiervoor werken we graag samen met enthousiaste ondernemers.

Koffie wederverkoop
Koffie op evenement

EVENEMENTEN

Heeft u een evenement, personeelsfeest of wilt u op uw beursstand koffie serveren voor uw gasten? Brandmeester’s heeft diverse mogelijkheden om een fantastische beleving neer te zetten. Wij beschikken over verschillende mobiele espressobars. Voor meer informatie kunt u bellen met ons verkoopteam 023-5123090 of stuur een e-mail naar verkoop@brandmeesters.nl

Lees meer over onze Velopresso de mobiele koffiebar

BESTEL EEN PROEFPAKKET