Valentijnscadeau

Verras jij je geliefde met Brandmeester’s?

1024 575 Brandmeesters

De Amante koffiemelange is samengesteld door onze branders Tom & Richard. Ze hebben na veel proeven de meesterlijke balans gevonden voor een koffie met een subtiele body, vol aroma van rood fruit en tonen van karamel. Om het beste uit deze melange te halen adviseren onze branders een espressobereiding of als basis te gebruiken in je cappuccino. Deze melange is ook geschikt voor in je cafetière of mokkapotDe koffiebonen die in de Amante zijn gebruikt komen uit Sumatra (Indonesië), Sidamo (Ethiophië) en West Ghats (India). Sumatra is een groot Indonesisch eiland ten zuiden van Maleisië. Op het eiland zijn drie actieve vulkanen genaamd Talang, Merapi en Sinabung, die de grond erg vruchtbaar maken. De koffiebonen uit deze regio zijn daarom ook vol van smaak met tonen van mokka, chocolade en karamel. Sidamo ligt in het zuiden van Ethiopië en deze provincie staat bekend om de hoge kwaliteit koffiebonen door de ideale weers- en bodemomstandigheden. De koffie uit deze regio zijn intens van smaak met veel tonen van fruit.West Ghats verwijst naar de oudste koffie verbouwende regio in het zuiden van India. De koffiebonen die uit dit gebied komen zijn vol en rijk van smaak en passen perfect in de Amante-melange. Ze brengen de smaak van de koffie mooi in balans.

De Amante is los verkrijgbaar, maar ook in een mooie giftbox met een heerlijke chocoladereep waarin onze koffie is verwerkt. De chocolade is ambachtelijk bereid door Artichoc. Bekijk de pakketten in de webshop.

Doe mee met onze winactie en win 10 gratis koffie in onze espressobar!

Een heerlijk koffiemoment met je geliefde, genieten van een meesterlijk kopje koffie en samen lachen of een goed gesprek voeren. Wat is er leuker dan dat?

Door middel van koffie mensen samenbrengen, dat is belangrijk voor Brandmeester’s en dit jaar vinden wij het extra belangrijk om hierbij stil te staan. Daarom wil Brandmeester’s jou verrassen met een leuke winactie!

Wat kun je winnen?

3 gelukkige winnaars ontvangen een bonuskaart voor 10 gratis kopjes koffie*

Hoe doe je mee?

  1. Maak een foto van een liefdevol koffiemoment met je favoriete Brandmeester’s koffie of thee.
  2. Deel je foto en tag jouw geliefde.
  3. Volg @Brandmeesters en @BrandmeestersAmsterdam en tag ons.

*De actie loopt van 24 januari t/m 14 februari. De 3 winnaars worden op Valentijnsdag bekend gemaakt. Je ontvangt een kaart waarmee je 10 kopjes koffie op kunt halen in onze espressobar. Uiteraard hoef je dit niet in één keer te besteden.