Video

Brandmeester’s koffieconcert op het Tweetakt Festival

150 150 Brandmeesters

Zondag 10 april om 13.30 begint het Brandmeester’s koffieconcert op het Tweetakt Festival in Utrecht. Speciaal voor dit concert komt Sir Ian optreden. Sir Ian is de artiestennaam van de Nederlandse muzikant Bart Hoevenaars. Na een periode van veel muzikale samenwerkingen o.a. The Yes Please, Fuck the Writer, diverse theaterproducties en de band Mono, waarvan hij de frontman was, heeft hij in 2010 een solo album uitgebracht ‘Apothology’. Onlangs heeft hij zijn tweede album “Sir Ian II” uitgebracht.

 

Je kunt dit concert op 10 april gratis bijwonen op het Tweetakt festival.

 

 

 

De winnaar van “Het geluid van Brandmeester’s”

150 150 Brandmeesters

De winnaar van ‘Het geluid van Brandmeester’s Koffie’ is bekend! De jury heeft overuren gedraaid met heel veel koppen koffie en pizza’s om de meest originele inzending te selecteren. Door de vele inzendingen heeft het helaas iets langer geduurd dan verwacht. Gelukkig heeft de jury een keuze kunnen maken.

De winnaar is . . . Appie Faber! Hij koos het nummer Haka van All Blacks vs Argentina. Haka is een ceremoniële dans van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland. Het nummer werd gebruikt door de All Blacks tijdens de finale voor de Rugby Championship 2015 tegen Argentina.

Appie schreef als motivatie: “Kopje Brandmeester’s associeer ik met het rugbyteam uit Nieuw-Zeeland en hun Haka. Hun bijnaam ‘All Blacks’ is als de kleur van de koffie. De Haka straalt, net als Brandmeester’s, pit en kracht uit, met een uitdagend aroma. Een koffie waar je van onder de indruk raakt.

Wij zijn ook onder de indruk van deze motivatie Appie! Gefeliciteerd en heel veel koffieplezier met de Solis Caffespresso Pro 117!

Daarnaast zijn er nog 49 nummers geselecteerd die binnenkort via onze Spotify Playlist te beluisteren zijn.

Iedereen bedankt voor jullie deelname en houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer leuke acties!

solis-cafespresso-pro-1

 

Tassen door 58products

150 150 Brandmeesters

Happy Faces
Een vrolijke start van de dag met de bowls en koppen van 58 Products. Ontstaan vanuit een computeranimatie zijn deze vrolijke schalen werkelijkheid geworden. Geproduceerd in Duitsland en nu de wereld aan het veroveren!

Productie is dichtbij, duurzaam, maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk. Erg leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook een geweldige aanvulling voor op je eigen keukentafel. Iedereen wordt er een stukje blijer van en ze maken de wereld elke ochtend een beetje vrolijker!

Een grappige servieslijn met de naam Tassen. De producten zijn niet alleen leuk maar ook van zeer goede en sterke kwaliteit.

Binnenkort verkrijgbaar in onze winkels en webshop.
Bekijk hier hoe de mooie Tassen lijn van 58products wordt gemaakt.

The Amsterdam Coffee Festival

150 150 Brandmeesters

Dit jaar staat Brandmeester’s van 15 tot en met 17 mei 2015 op het Amsterdam Coffee Festival. Koffiebeleving, trends, muziek, culinaire highlights, & DJ’s en nog veel meer. The Amsterdam Coffee Festival is een niet te missen evenement. Drie dagen op rij is de NDSM-werf 1 grote koffiebar. Voor koffieliefhebbers en foodies. Vol internationale smaken, stijlen en statements. En steun voor het goede doel Project Waterfall.

Kom genieten van een pure mix. Naast dé koffietrends, proef je hier ook vernieuwende thee, cacao-specialties en chocolade creaties.

Website Amsterdam Coffee Festival: www.amsterdamcoffeefestival.com