Specials

Nu verkrijgbaar: Winter- en Kerstmelange
melanges seizoen koffie

SEIZOENSMELANGE

Elk seizoen brengt Brandmeester’s een andere seizoensmelange uit. Deze wordt op karakter gebrand en gemelangeerd zodat hij perfect past in de tijd van het jaar.

LENTEMELANGE
lentemelange

De lentemelange is een frisse, aromatische melange met sprankelende tonen van citrusvruchten en appels. Verkrijgbaar van 1 maart tot en met 30 juni.

Brazilië, India en Colombia.

Full City +

Heerlijk als espresso, maar ook lekker als filthermethode.

ZOMERMELANGE
koffie melange zomer

Onze zomermelange heeft nuances van rood fruit met tonen van kruidnagel en rozemarijn in de afdronk. Deze melange is verkrijgbaar van 1 juni tot en met 31 augustus.

Sumatra, Kenia en India.

Full City +

Aanbevolen voor espresso en filtermethode.

HERFSTMELANGE
Koffiebonen herfstmelange

Een zachtzoete koffie met een medium body, lichte aciditeit en een volle afdronk. Tonen van hazelnoot, cacao en nootmuskaat. Verkrijgbaar van 1 september tot en met 30 november.

Brazilië, Ethiopië & Sumatra.

Full City +

Geschikt voor alle espressovariaties, alle filtermethoden en de volautomaat.

WINTERMELANGE
koffiemelange winter

De wintermelange is een hartverwarmende melange met subtiele karamel-, toffee en specerijtonen. Een heerlijke melange voor de koude winterdagen. Vol van smaak en donker gebrand. Verkrijgbaar van 1 december tot en met 28 (1 keer in de vier jaar tot en met 29) februari.

Brazilië, Kenia, Honduras & India.

Full City +

Aanbevolen voor alle vormen van espressobereiding.

FIETSMELANGE

CAMPIONISSIMO

De Espresso Campionissimo is een Italiaanse espresso, fluweelzacht, uitstekend in balans en gekenmerkt door souplesse in de afdronk. Nootachtige tonen van geroosterde amandel en hazelnoot worden gecombineerd met smaaknuances van druiven en gedroogde abrikozen, opgewekt door een heel klein zuurtje en een intens aroma.

Brazilië, Costa Rica, Guatemala & India

Full City +

Aanbevolen voor espresso en filtermethode.