Horeca

Brandmeester’s is bij uitstek geschikt als leverancier en partner voor restaurants, grand cafés, lunchrooms en espressobars. Brandmeester’s is een partner die adviseert, begeleidt, meedenkt en meewerkt in alle facetten van de beste koffiebereiding.

Door de jarenlange ervaring in espresso blending, roasting & brewing zijn onze baristi niet alleen meesters in espresso, maar ook in espressotechniek, espressoservice en espressocuisine. Onze baristi zijn vakspecialisten, trainers en koffieconsultants tegelijk. Zij vormen met elkaar en met onze branders een baristagilde waarvan wij ook onze klanten deel willen laten uitmaken. Zo delen wij onze kennis met onze klanten via trainingen, workshops en rondleidingen.

‘het is onze missie om van elke klant een connaisseur te maken’

Brandmeester’s is niet alleen de eerste brander in Nederland die actief ‘specialty coffee’ omarmde, maar ons bedrijf is ook de eerste die in zijn espressobar het begrip espressoservice nieuwe inhoud gaf en zijn baristi overeenkomstig opleidt en traint. Nu leiden wij onze partners op dezelfde wijze op.

‘the espresso barista is on the frontline of specialty education; he is the face of
espresso to the consumer who depends on him not only for excellent espresso,
but also for lessons in brewed coffee, origin information and taste profiles’.