Assistent shopmanager

Assistent Shopmanager – Amsterdam

Ben je een geboren leider met een passie voor koffie? Sta je op met koffie, en is het ook het laatste waar je aan het einde van de dag aan denkt? Bedenk je graag nieuwe koffierecepten en ben je elke dag bezig met het verbeteren van je #latteart? Heb je veel kennis of ben je bereid om veel te leren over koffie en deel je dit graag met anderen? Dan zoekt Brandmeester’s per direct jou!

Voor onze espressobar en winkel in hartje Amsterdam aan de Van Baerlestraat zoeken we een koffielover die de rol als Assistent Shopmanager komt vervullen voor ongeveer 30 uur per week. Werkzaamheden zijn (in overleg) zowel door de week als in het weekend binnen een vast rooster.

Naast het runnen van de winkel ben je verder verantwoordelijk voor het werkrooster, inkoop & voor het zorgen van een goede werksfeer. Samen met de Shopmanger inspireer en geef je leiding aan een barista team. Kwaliteit en tevreden klanten staan bij jou hoog in het vaandel en samen met het team zorg jij ervoor dat iedereen blij de winkel uitloopt.

Wat we graag in jou zien

•Je bent een natuurlijke leider met ambitie om onze winkel naar een hoger niveau te tillen

•Je hebt een grote liefde voor koffie, zetmethoden en machines, en deelt graag je kennis met anderen (ook via workshops met klanten)

•Je volgt de meest recente koffie trends op de voet

•Je bent creatief en innovatief, en deelt graag je ideeën

•Met een lach op je gezicht is geen verzoek van de klant te veel en ga je voor de “wow” factor

•Je wilt graag de lekkerste koffie serveren en mensen echte lekkere koffie laten proeven

 

Wat wij jou kunnen bieden

Elke dag werken met de lekkerste koffie, de leukste klanten binnen het gezelligste team.

Daarnaast bieden wij ook een marktconform salaris gebaseerd op je ervaring, trainings- en doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om mee te kijken en te leren binnen de Specialty Coffee branche.

Mail je CV en motivatiebrief naar Geert-Jan van der Molen

Brandmeester’s, ’t verst en toch dichtbij!