Assistent Shopmanager Amsterdam

Assistent Shopmanager m/v – Amsterdam

Brandmeester’s Amsterdam zoekt voor zijn Flagship-Store annex Espressobar in Amsterdam een flexibele Assistent Shopmanager (+/- 25 uur per week). Je assisteert de Shopmanager in het aansturen van een ervaren team barista- en winkelmedewerkers en je denkt mee in o.a. de kwaliteit van de Store en het Team. Als hardwerkende inspirator werk je nauw samen met de Shopmanager in het operationele winkelmanagement en samen bepaal je de toekomstige koers van Brandmeester’s Amsterdam. Het belang van onze klanten en de kwaliteit van het product staan hierin voorop.Brandmeester’s Amsterdam zoekt een hardwerkende inspirator, die op espressogebied kennis en vernieuwingsdrang heeft.

Brandmeester’s biedt jou:

Marktconform salaris, trainings- en doorgroeimogelijkheden, werken met een gezellig en professioneel team, de mogelijkheid tot meekijken en leren binnen de Specialty Coffee branch.

Functie eisen:

– Management & Barista ervaring

– Begeleiden van (nieuw) personeel in leertrajecten

– Meedenken in ontwikkeling & uitvoering van protocollen

Jij hebt . . .

– Passie voor koffie & management – een resultaatgerichte en servicegerichte instelling – goede communicatieve vaardigheden – verantwoordelijkheidsgevoel – inlevingsvermogen – klantgerichtheid-

Ben jij geïnteresseerd & voldoe je aan de eisen? Stuur zowel je motivatiebrief en je CV naar g.j.vandermolen@brandmeesters.nl t.a.v. Geert-Jan van der Molen, Shopmanager Brandmeester’s Amsterdam.