Administratief medewerker

Administratief medewerker m/v [PT] – Boesingheliede

Brandmeester’s is per direct op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker met enige boekhoudervaring die voor 3 dagen per week ons team komt versterken.

Brandmeester’s exploiteert een branderij, 2 brandstores, een webshop en een groeiende groothandel. Behalve onze vers gebrande specialty & espresso koffie, levert Brandmeester’s de beste soorten thee & tisane aan consumenten, horeca, winkels en kantoren door heel Nederland. Op alle plekken waar onze producten worden gebrand, verpakt, bereid en verkocht streven wij de beste kwaliteit na in koffie, koffie techniek, koffie service en koffie cuisine.

Ons merk stelt dezelfde kwaliteitseisen aan onze medewerkers. Het ondergenoemde takenpakket van administratief medewerker vereist daarom zelfwerkzaamheid, flexibiliteit, zorgvuldigheid en nauwkeurigheid, alsmede een service en teamgerichte instelling.

De administratief medewerker heeft tot taak het zelfstandig uitvoeren van de administratieve werkzaamheden in de financiële administratie, zoals:

  • Het inboeken van facturen.
  • Importeren bankafschriften.
  • Afletteren van betalingen & ontvangsten.
  • Andere controlerende en verklarende taken, zoals het debiteurenbeheer, de controle in de front office & back office, de instructie van de afdelingshoofden, diverse sales-rapportages maken.
  • Andere taken

Jouw profiel in een notendop…. euh: koffiebes!

– energiek en enthousiast
– zelfstandig en efficiënt
– geen blad voor de mond
– accuraat en oog voor detail
– gewend om gestructureerd te werken
– affiniteit met IT software van Lightspeed en Twinfield
– MBO werk- & denkniveau

Wij bieden jou een uitdagende baan voor 3 dagen per week te midden van een enthousiast team in een gepassioneerde organisatie. Interesse? Kom proeven en wij drinken graag een keer [premium roasted coffee] met je!

Mail je motivatie en CV naar l.brouwers@brandmeesters.nl ter attentie van Lammert Brouwers, Directeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.