Voor wie

Horeca

Brandmeester’s is bij uitstek geschikt als leverancier en partner voor restaurants, grand cafés, lunchrooms en espressobars. Brandmeester’s is een partner die adviseert, begeleidt, meedenkt en meewerkt in alle facetten van de beste koffiebereiding.

Lees meer

Kantoor

Door de vervaging van de grens tussen privé en zakelijk wordt de huiskamer het nieuwe kantoor en het kantoor de nieuwe huiskamer! Niet alleen de klant, maar ook de medewerker moet beter worden bediend en goede koffie is hierin belangrijk: de koffie op het kantoor moet proeven zoals de medewerker thuis gewend is.

Lees meer

Winkel

Een wachtende klant, genietend van een perfecte cappuccino, is een geduldige klant. Ook bij grotere uitgaven, als bijvoorbeeld een nieuwe keuken of auto, past een kwalitatief kopje koffie of thee. Steeds meer winkeliers schenken daarom als service Brandmeester’s koffie. Wij adviseren voor elke situatie en komen met een passende oplossing.

Wederverkoop

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, werkt Brandmeester’s hard aan landelijke verkrijgbaarheid. Hiervoor werken we graag samen met enthousiaste ondernemers voor wie de verkoop van Brandmeester’s retail-producten een logische aanvulling is, binnen bestaande of in ontwikkeling zijnde concepten.

Lees meer

Evenementen

Vaak wordt ons gevraagd onze koffiezetkunsten te tonen op een evenement. Als onderdeel van een beursstand, tijdens een personeelsbijeenkomst of als losstaande attractie. Hiervoor hebben wij ook alles in huis en soms werken wij samen met de Barista Company. Onze baristi en die van Barista Company werken met Brandmeester’s producten, volgens onze kwaliteitseisen en passend bij Brandmeester’s uitstraling.
Voor meer informatie kunt u bellen met 023-5123090 of stuur een e-mail naar info@brandmeesters.nl

Bestel een proefpakket